ad-test-0
ad-test-2

Software Architecture Day - Bucuresti

Workshopul “Architectural Design in Practice” este sustinut de catre Rick Kazman. Metodele sale de cercetare au fost adoptate de catre multe companii din topul Fortune 500.
Dr. Kazman este autorul a peste 100 de lucrari tehnice si co-autor al mai multor carti, printre care "Software Architecture in Practice" sau "Evaluating Software Architectures: Methods and Case Studies".

De ce sa participati la Software Architecture Day Bucuresti ?
• Training intensiv cu unul dintre cei mai buni specialisti software.
Software Architecture Day ofera solutii practice, in doua sesiuni intensive de training, intr-un mediu care sa ofere participantilor oportunitatea de a le intelege si a le aplica imediat ce revin la birou.

• Networking
Workshopul reprezinta o ocazie buna de networking intre participanti. Mediul este informal si relaxat si permite identificarea oportunitatilor de business.

Detalii despre workshop si inscriere gasiti pe site-ul evenimentului : www.bucharest.softwarearchitectureday.ro.

Software Architecture Day este un eveniment dedicat industriei de IT si celor care ocupa in companii posturi de team leaders, technical project managers, software architects, developers si se defasoara anual in patru locatii: Cluj,

Timisoara, Bucuresti, Iasi si Chisinau.

Evenimentul este structurat ca un training complex care aduce in acelasi loc specialisti software architecture, pasionati de domeniul IT si un trainer international cu peste 15 ani experienta in domeniul IT.

 

Libero Events (Libero Events - Libero Advertising)

About Author

Business Age
Business Age este centrul de resurse pentru sectorul business care oferă cititorilor informaţii din domenii precum marketing, mărci comunitare, PR şi publicitate, juridic, educaţie financiară, economie, antreprenoriat, afaceri online şi achiziţii publice.
ad-test-3