ad-test-0
ad-test-2

Conferinta unica in Romania dedicata Managementului serviciilor pentru varstnici

Serviciile de ingrijire pe termen lung, este tema ce va aduna in Bucuresti peste 100 de specialisti si profesionisti in domeniu, din tara si din strainatate, in cadrul unei conferinte unice in Romania, “Managementul serviciilor pentru varstnici: sustenabilitate si dezvoltare profesionala”.

Evenimentul, aflat in acest an la cea de-a III-a editie, este organizat de Bella Romania Impex, parte a Grupului polonez TZMO SA si cel mai important furnizor de produse pentru incontinenta din Romania, in colaborare  cu A.D.I.V. Romania (Asociatia Directorilor Institutiilor pentru Varstnici) si  Universitatea “Al. I. Cuza” din Iasi, Facultatea de Filosofie si Stiinte Social-Politice. 

Conferinta se desfasoara in perioada 11-12 mai 2017, la Phoenicia Grand Hotel, Bucuresti.

La eveniment vor participa lideri si formatori de opinie, reprezentanti de prestigiu ai Organizatiei Europene de ingrijire pe termen lung a persoanelor varstnice (E.D.E.), membrii A.D.I.V. Romania, reprezentanti ai marilor centre universitare din Romania – Universitatea Al. I. Cuza” Iasi, Universitatea „Babes Bolyai” Cluj Napoca, Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila Bucuresti, Universitatea de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu" Bucuresti – si  manageri ai institutiilor de asistenta  si ingrijire dedicate persoanelor varstnice, atat din Romania, cat si din strainatate.

„Suntem de peste 20 de ani alaturi de clientii si de partenerii nostri si ne implicam activ in viata comunitatii. Identificarea solutiilor privind imbunatatirea standardelor de ingrijirea pe termen lung a varstnicilor constituie o preocupare constanta pentru Bella Romania. Misiunea noastra este sa oferim produse si servicii de cea mai buna calitate. 

Din 2015 organizam anual, in colaborare cu A.D.I.V. Romania, Conferinta dedicata imbunatatirii serviciilor medico-sociale pentru varstnici si pentru persoanele cu dizabilitati. Este singurul eveniment din Romania ce reuneste anual participanti din tara si din strainatate, cu scopul de a atrage atentia societatii si a institutiilor statului, asupra importantei dezvoltarii serviciilor de ingrijire pe termen lung”, a declarat dl. Lucian Bala, Directorul General al companiei Bella Romania Impex.

Obiectivele Conferintei „Managementul serviciilor pentru varstnici: sustenabilitate si dezvoltare profesionala” 2017:

- prezentarea sistemului de ingrijire pe termen lung din Romania, din mediul de stat si din cel privat;

- dezvoltarea profesionala a directorilor de centre – stadiu, etape, perspective;

- aplicabilitatea standardelor europene de ingrijire in Romania;

- schimb de experienta (Romania, Polonia, Germania, Italia, Belgia, Austria).

 

Departamentul de  Marketing al

SC Bella Romania Impex SRL 

E-mail: marketing@bella.ro 

Tel: 021 350 08 80 / 0800 800 208 

www.bella.ro/www.tzmo.ro

About Author

Business Age
Business Age este centrul de resurse pentru sectorul business care oferă cititorilor informaţii din domenii precum marketing, mărci comunitare, PR şi publicitate, juridic, educaţie financiară, economie, antreprenoriat, afaceri online şi achiziţii publice.
ad-test-3