ad-test-0
ad-test-2

De la start-up, la business angel

Evenimentul Antreprenori vs. Investitori care va avea loc la Cluj și București pe 25, respectiv 26 octombrie 2012, își propune să ajute la crearea unei culturi antreprenoriale sănătoase în România.Participanții vor avea posibilitatea de a interacționa activ cu cei mai importanți antreprenori și investitori din România alături de cel mai renumit profesor de antreprenoriat din lume: Robert Hisrich.

Evenimentele sunt astfel structurate încât pe durata celor 4 sesiuni se trece prin toate fazele de dezvoltare a unui antreprenor, de la pornirea unei afaceri, până în momentul în care antreprenorul devine el însuși un investitor în alte proiecte antreprenoriale. ”Fiecare sesiune este astfel concepută încât sunt analizate din perspectiva invitaților principalele provocări și oportunități din fiecare fază de dezvoltare antreprenorială, existând posibilitatea participanților să intervină prin întrebări pe anumite subiecte care necesită o dezbatere mai aprofundată. La finalul fiecărei sesiuni va exista câte un moment în care Robert Hisrich pe baza celor discutate va face un sumar cu sfaturi concrete legate de preocuparile participantilor, inspirate din vasta lui experiență de professor, antreprenor și business angel”, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

Robert D. Hisrich este profesor de antreprenoriat la nivel mondial și director al Centrului Walker pentru antreprenoriat la nivel mondial în cadrul Thunderbird. El este presedinte al asociației H&B, o firmă de consultanță in marketing și management fondată de el.

La evenimentele “Antreprenori vs Investitori”  vor fi abordate 4 teme principale:

1. Cum sa pornești cu succes o afacere astăzi?

2. Cum să-ți dezvolți în mod fezabil pe termen lung afacerea?

3. Cum să-ți finantezi creșterea afacerii?

4. Cum să devii un business angel?

Suita de evenimente este organizată de ADESCO. Mai multe detalii despre ”Atreprenori vs. Investitori” găsiți la adresa hisrich.businessdays.ro.

About Author

Ciprian Dron's picture
Owner Bloom Communication, parte a grupului Unity Group & CEO Unity Group, cu birouri in Iasi, Bucuresti si Londra. Peste 12 ani de experienta in dezvoltarea si managementul brandurilor de companie, de produse si servicii. Industrii pentru care a desfasurat servicii in domeniile brandingului si comunicarii strategice: Afaceri & Consultanta; Auto Moto; Bijuterii & Produse de colectie; Constructii & Imobiliare; Electrocasnice; Energetic; Feroviar; Hoteluri, Baruri & Restaurante; Industria Alimentara; Industria bauturilor alcoolice; Industria Mobilei; Invatamant; IT & Software; Mass-Media; ONG - Asociatii & Fundatii; Pharma; Servicii de consultanta; Textile s.a.m.d. In cei peste 12 ani de activitate Ciprian a implementat (impreuna cu echipa Bloom Communication) proiecte de branding, rebranding si comunicare strategica pentru clienti (extras reprezentativ de clienti): Clienti internationali Bosch Electrocasnice, Siemens Electrocasnice, Halewood International, Lisca, Actavis, Dr.Reddy's, Salamanca Capital, E.ON, Omilos Group, Future lmobiliare Israel, Zeelandia, Fondul de investitii Broadhurst Investments Ltd – Vel Pitar / 7 Spice, Romtec Austria, SamMills, Romina USA, Viking Pruszynski (cel mai mare grup privat din lume specializat in productia de invelitori metalice) … Clienti nationali Cristim, Matache Macelaru', Originals (Nr. 1 in comert online produse sportive), Alevia, Amicii / Kubo Icecream, SSAB, Antibiotice, Pambac, Fiterman Pharma (Propolis C, Sindolor, Ale, Uractiv, ... peste 30 de branduri construite, iar pentru cele mentionate inclusiv campanii nationale TV), Radburg, Facos, Tehnoton (corporate + Magnus + Lumiteh), Racova Group (inclusiv Ilvas cu toate brandurile sale), Coseli, Sofiaman, Nichi, Nelmar, Tehnoprod, Brandul turistic Piatra Neamt, Relians, Hyllan Pharma, Frarom International - DIQIS, ADV Romania, Exonia…
ad-test-3