ad-test-0
ad-test-2

De la pasiune, la antreprenoriat

ABC ANTREPRENORI vă invită la ultima ediție a evenimentului de networking antreprenorial din acest an pentru a vorbi despre „ANTREPRENORIAT CU SUFLET” în data de 05 Decembrie, începând cu ora 18.30, în sala de conferințe Marseille a hotelului Novotel, București.

ABC ANTREPRENORI se ocupă cu organizarea de evenimente de networking pentru antreprenori în București.

Prin intermediul acestor evenimente se dorește creșterea comunității antreprenoriale din Romania, dar și a antreprenorului ca parte a acestei comunități. Participanții vor beneficia de un conținut de calitate, experiențe unice, networking și mediu profesionist.

În cadrul evenimentului din luna decembrie vom vorbi despre afaceri făcute cu și din pasiune împreună cu trei tineri antreprenori:

- Marius Tudosiei, care declară: „Băcănia e pariul meu cu mâncarea buna. E copilul meu, un proiect pe care l-am gandit în ultimii doi ani, pe care l-am pus în practică în ultimele 9 luni și pe care l-am deschis oficial pe 24 septembrie 2010. O să și povestesc aici multe lucruri despre ce vrea Băcănia, însă cred că cel mai bine e să treci prin Barbu Văcărescu și să intri în contact cu ideea. Guști ceva, schimbăm o vorbă, te uiți prin rafturi și vitrine… Și-abia atunci vei înțelege povestea asta! Te aștept!”

- Octavian Pantis – TMI ROMANIA - TMI este astăzi una dintre cele mai mari și mai respectate firme de training și consultanță din lume. În Romania TMI și-a început activitatea în primavara anului 1999, iar de atunci peste 6000 de oameni beneficiază anual de conceptele și instrumentele practice ale TMI, prin participarea la cursuri. Valorile TMI: EXCELENȚĂ, LIBERTATE, PASIUNE ȘI PRIETENIE.

- Loredana Munteanu - Asociația ARTA NU MUȘCĂ promoveaza antreprenoriatul artistic în România, printr-o serie de evenimente cultural-artistice, realizate într-o maniera actuală și versatila și desfășurate în direcția susținerii tinerelor valori românești.

Se dorește crearea unei legături între artă și public, stârnirea apetitului artistic, atragerea sa spre astfel de manifestații, ca finalmente să oferim alternative calitative de petrecerea timpului liber și construirea de noi preocupări și pasiuni în această zonă de activitate.

Beneficiile participării la un astfel de eveniment:

  • Ocazia  de a audia antreprenori de succes de la care poți învăța cum să evitați erorile inerente ale startului în afaceri;
  • Vei descoperi instrumente & noțiuni utile pentru dezvoltarea afacerii;
  • Vei descoperi colaboratori, clienți potențiali, posibili furnizori pentru afacerea ta;
  • Vei petrece 3 ore de calitate în compania unor oameni cu aceleași obiective și aceleași provocări cu ale tale.

Adresa site-ului ABC Antreprenori este www.abcantrepenori.ro și pagina de facebook - AbcAntreprenoriEvenimenteNetworking

Echipa ABC Antreprenori poate fi contactată - http://abcantreprenori.ro/contact-2/
Pentru înscrieri accesați: http://abcantreprenori.ro/inscrieri/

About Author

Ciprian Dron's picture
Owner Bloom Communication, parte a grupului Unity Group & CEO Unity Group, cu birouri in Iasi, Bucuresti si Londra. Peste 12 ani de experienta in dezvoltarea si managementul brandurilor de companie, de produse si servicii. Industrii pentru care a desfasurat servicii in domeniile brandingului si comunicarii strategice: Afaceri & Consultanta; Auto Moto; Bijuterii & Produse de colectie; Constructii & Imobiliare; Electrocasnice; Energetic; Feroviar; Hoteluri, Baruri & Restaurante; Industria Alimentara; Industria bauturilor alcoolice; Industria Mobilei; Invatamant; IT & Software; Mass-Media; ONG - Asociatii & Fundatii; Pharma; Servicii de consultanta; Textile s.a.m.d. In cei peste 12 ani de activitate Ciprian a implementat (impreuna cu echipa Bloom Communication) proiecte de branding, rebranding si comunicare strategica pentru clienti (extras reprezentativ de clienti): Clienti internationali Bosch Electrocasnice, Siemens Electrocasnice, Halewood International, Lisca, Actavis, Dr.Reddy's, Salamanca Capital, E.ON, Omilos Group, Future lmobiliare Israel, Zeelandia, Fondul de investitii Broadhurst Investments Ltd – Vel Pitar / 7 Spice, Romtec Austria, SamMills, Romina USA, Viking Pruszynski (cel mai mare grup privat din lume specializat in productia de invelitori metalice) … Clienti nationali Cristim, Matache Macelaru', Originals (Nr. 1 in comert online produse sportive), Alevia, Amicii / Kubo Icecream, SSAB, Antibiotice, Pambac, Fiterman Pharma (Propolis C, Sindolor, Ale, Uractiv, ... peste 30 de branduri construite, iar pentru cele mentionate inclusiv campanii nationale TV), Radburg, Facos, Tehnoton (corporate + Magnus + Lumiteh), Racova Group (inclusiv Ilvas cu toate brandurile sale), Coseli, Sofiaman, Nichi, Nelmar, Tehnoprod, Brandul turistic Piatra Neamt, Relians, Hyllan Pharma, Frarom International - DIQIS, ADV Romania, Exonia…
ad-test-3