ad-test-0
ad-test-2

Conferinta "Management performant în organizația agilă"

Organizația agilă este ”un concept care îmbină flexibilitatea, echilibrul, adaptabilitatea și coordonarea ca trăsături esențiale într-o lume marcată de complexitate, competiție și globalizare, riscuri, schimbare rapidă și interdependențe sofisticate. O asemenea organizație se construiește cu oameni care acceptă ușor schimbarea, sunt capabili de transdisciplinaritate și prin utilizarea de instrumente de conducere revoluționare. Simple, aplicația pe care o prezentăm azi, este un asemenea instrument”,  a explicat Mihai PASCADI, Director General, Avantera.

Provocările schimbării rapide într-un mediu dinamic și riscant impun o nouă abordare în conducerea organizațiilor și concepția instrumentelor de management. Organizația agilă, publică sau privată, menține echilibrul corect între performanță și risc într-o perspectivă care îmbină necesitățile prezentului cu succesul durabil. Noi practici, noi soluții și o nouă cultură organizațională vin să susțină organizația agilă ce face subiectul Conferinței „Management performant în organizația agilă ”- ediția I, care se desfășoară la București, pe 14 noiembrie 2012.

Evenimentul se adresează deopotrivă conducătorilor și decidenților din companii private și instituții publice (Management General, Operațiuni, Audit și Control Intern, Comisie implementare OMFP 946/2005, SMI, Resurse Umane, IT) și propune ca teme principale de dezbatere

Paradigma organizației agile: Business Process Management;
Rolul critic al CIO în succesul organizațiilor publice și private.

În acest context, soluțiile de Business Process Management (BPM) oferă timpi de adaptare a modului de lucru și costuri incomparabil mai mici și se constituie într-o alternativă foarte atrăgătoare prin opoziție cu greoaiele, costisitoarele și complexele sisteme informatice integrate din abordarea clasică.

Rolul de Chief Information Officer este cel care asigură îmbunătăţirea continuă a funcționării organizaţiilor şi coordonarea punerii în practică a unor instrumente de conducere care asigură adaptarea continuă şi apropierea de ideala latență zero.

“Între subiectele adoptate se regăsește prezentarea conceptelor și a unui instrument de conducere și modelare organizațională (proceduri, ROF, fișe de post), execuție a fluxurilor de lucru și management al documentelor (Business Process Management Suite) care permite coordonarea și monitorizarea activităților realizate în organizație precum și determinarea indicatorilor de progres și performanță pentru procesele și proiectele realizate.” a declarat Andrei DUMITRAȘCU, Product Director, Avantera.

În completare, dl Mihai TUTUNARU, Management Consulting Director, Avantera, a adăugat:“Subiectul se adresează conducerii organizațiilor atât pentru funcția de monitorizare și coordonare directă a activității dar și pentru cea de audit, control și supraveghere. Simplitatea, ușurința în utilizare și adaptabilitatea remarcabilă pusă la îndemâna utilizatorilor fac din acest instrument de conducere o soluție pentru multe din problemele cu care se confruntă organizațiile în această perioadă.”

Conferința „Management performant în organizația agilă ”- ediția I este organizată de Avantera și IBM România în parteneriat cu Asociația pentru Dezvoltarea Societății Informaționale, în colaborare cu Asociația Directorilor de Tehnologia Informațiilor și Comunicații din România - CIO Council și cu susținerea Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale

Accesul se face gratuit, în limita locurilor disponibile, pe bază de înregistrare la adresa de mail conferinta@avantera.ro.

Conferința va fi moderată de Radu Soviani (Jurnalist money.ro TV), Călin Rangu (Președinte executiv CIO Council) și Mihai Pascadi (Director General Avantera).

Dintre cei care prezintă, organizatorii enumeră: Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale1, Avantera, IBM, KPMG, Certind, Ministerul Finanțelor Publice, Radiocom, HR Embassy Romania, Asociația Directorilor de Tehnologia Informațiilor și Comunicații din România - CIO Council, Asociația pentru Dezvoltarea Societății Informaționale. Partener media este Business Age.

Despre Avantera

Avantera este o companie de consultanţă care adresează necesităţile organizaţiilor pe patru nivele: strategic, operaţional, cultural-motivaţional şi al infrastructurii, în special al celei de tehnologia informatiei. În cei zece ani de existenţă a pus la dispoziţia beneficiarilor săi soluţii adecvate pentru dinamizarea şi accelerarea dezvoltării lor sistematice, continue, pe baze solide şi orientarea activităţii lor spre excelenţă, utilizând cele mai moderne instrumente şi tehnici de management, cu un pas înaintea timpului lor: Avant-era.

About Author

Ciprian Dron's picture
Owner Bloom Communication, parte a grupului Unity Group & CEO Unity Group, cu birouri in Iasi, Bucuresti si Londra. Peste 12 ani de experienta in dezvoltarea si managementul brandurilor de companie, de produse si servicii. Industrii pentru care a desfasurat servicii in domeniile brandingului si comunicarii strategice: Afaceri & Consultanta; Auto Moto; Bijuterii & Produse de colectie; Constructii & Imobiliare; Electrocasnice; Energetic; Feroviar; Hoteluri, Baruri & Restaurante; Industria Alimentara; Industria bauturilor alcoolice; Industria Mobilei; Invatamant; IT & Software; Mass-Media; ONG - Asociatii & Fundatii; Pharma; Servicii de consultanta; Textile s.a.m.d. In cei peste 12 ani de activitate Ciprian a implementat (impreuna cu echipa Bloom Communication) proiecte de branding, rebranding si comunicare strategica pentru clienti (extras reprezentativ de clienti): Clienti internationali Bosch Electrocasnice, Siemens Electrocasnice, Halewood International, Lisca, Actavis, Dr.Reddy's, Salamanca Capital, E.ON, Omilos Group, Future lmobiliare Israel, Zeelandia, Fondul de investitii Broadhurst Investments Ltd – Vel Pitar / 7 Spice, Romtec Austria, SamMills, Romina USA, Viking Pruszynski (cel mai mare grup privat din lume specializat in productia de invelitori metalice) … Clienti nationali Cristim, Matache Macelaru', Originals (Nr. 1 in comert online produse sportive), Alevia, Amicii / Kubo Icecream, SSAB, Antibiotice, Pambac, Fiterman Pharma (Propolis C, Sindolor, Ale, Uractiv, ... peste 30 de branduri construite, iar pentru cele mentionate inclusiv campanii nationale TV), Radburg, Facos, Tehnoton (corporate + Magnus + Lumiteh), Racova Group (inclusiv Ilvas cu toate brandurile sale), Coseli, Sofiaman, Nichi, Nelmar, Tehnoprod, Brandul turistic Piatra Neamt, Relians, Hyllan Pharma, Frarom International - DIQIS, ADV Romania, Exonia…
ad-test-3