ad-test-0
ad-test-2

Conferinta de business feminin - The Woman - editia a 2-a

In 7 martie la Cluj-Napoca va avea loc editia a 2-a a conferinței nationale dedicat businessului feminin, The Woman.
Evenimentul revine cu formatul deosebit cu care si-a facut debutul in 2012, oferind partcipantilor paneluri de debateuri in care invitatele raspund la intrebri, confruntandu-i propriile experiente. In plus, anul acesta, vor fi workshopuri si prezentari.

Toate cele zece femei invitate ca si vorbitoare pe scena The Woman sunt femei de afaceri ale pieței autohtone, care fie ocup poziții de management pentru branduri internaționale, fie sunt antreprenori cu afaceri romanesti, sau se implica in proiectele care le pasioneaza.
Vorbitoarele confirmate la aceasta editie vin din industrii diferite: din zona de IT, din industria comunicarii, de pe zona de fashion, au facut sau fac jurnalism, productie alimentara, sau profeseaza in drept. In cadrul debateurilor vor avea ocazia sa ne povesteasca fiecare despre ascensiunea lor, despre greutatile pe care le-au intampinat si despre diferentele pe care le aduc fiecare domeniu in parte.

Evenimentul va avea loc la Grand Hotel Italia și conferinta in sine va fi continuat de o sear VIP, unde vor fi prezentari de moda, degustare de vin, expozitie de bijuterii si lansare de carte, toate asezonate cu networking.

Amalia Sterescu este singura femeie din Romania si a doua din Europa care ocupa o pozitie de vicepresedinte in departamentul Suport Clienti si consultant n outsourcing intr-una dintre companiile de IT aflat in top 5 din lume.

Romnitza Iovan este designer vestimentar care și export cu succes colecțiile in afara tarii, dar și om de afaceri care a adus un brand internațional, Escada, pe piața romaneasca. In cadrul serii VIP participantele vor avea ocazia sa-i admire ultima colecție, prezentata pana acum doar in cadrul New York Fashion Week.

Olga Stanciu este director adjunct al Grupului Jolidon. De 19 ani ajuta un brand clujean sa-și faca renume nu doar in țara, dar și in Europa, exportand colecții de lenjerie și prezentand creațiile la targurile din Paris.

Larisa Petrini managing Partner la Saatchi & Saatchi PR. are o experiența de peste 12 ani in PR, in comunicare coorporativa, management reputațional și comunicare de criza.

Raluca Georgescu la doar 27 de ani are functia de country manager in cadrul Allegro Group Romania, este co-founder Wembrio care organizeaza How to Web, si conduce raluk.ro.

Bibiana Stanciulov, sociolog de profesie si fost om de radio, s-a apucat de afaceri imediat dupa ’89. Ea este productoarea Magiunului de Toploveni, cea care conduce fabrica si un brand romanesc spre succes recunoscut international.

Elena Grecu este avocat și consilier proprietate intelectual, avocatii-tai.ro.
Dupa 10 ani de avocatura, coordoneaza o echipa de avocați specializați in dreptul proprietatii intelectuale, dreptul muncii și corporate, oferind consultanta și ajutand in luarea deciziilor in companii.

The Woman sprijina fundația Prețuiește Viața, condusa de Andreea Marin, urmand ca profitul din vanzarea biletelor sa fie donat unei cauze susținute de aceasta. Andreea Marin va veni atat ca și speaker, cat și ca și reprezentant al fundației.

In cadrul The Woman va fi și un invitat surpriza de sex masculin anunțat in apropierea evenimentului.
Inscrierile se pot face direct pe siteul thewoman.ro și noutatile le aflați prima oara pe pagina de facebook a evenimentului.

Libero Events este o agentie de evenimente B2B și B2C avand in portofoliu manifestari in domenii ca: turism, home&deco, comert online, medical si evenimente dedicate antreprenoriatului.
Organizam targuri si expozitii: Touristica, Deco Show, Health & Beauty Show, BookShow, conferinte: The Woman, HR Summit, Tecomm, MarkDay, workshopuri si seminarii.

 

Libero Events (Libero Events - Libero Advertising)

About Author

Business Age
Business Age este centrul de resurse pentru sectorul business care oferă cititorilor informaţii din domenii precum marketing, mărci comunitare, PR şi publicitate, juridic, educaţie financiară, economie, antreprenoriat, afaceri online şi achiziţii publice.
ad-test-3