ad-test-0
ad-test-2

Amazon va lansa un serviciu prin care curierii vor livra produsele direct în casele clienților

Amazon va lansa pe 6 noiembrie, în Statele Unite, serviciul Amazon Key, pentru membrii premium, care le va permite curierilor să livreze produsele în casele utilizatorilor, în timp ce aceștia vor urmări imaginile pe telefon, potrivit CNN Money.

Membrii comunității Amazon vor trebui să cumpere un kit care include o cameră de securitate Amazon și o încuietoare „smart”, imaginile urmând să fie stocate în cloud și să fie vizualizate prin intermediul unei aplicații de smartphone. Prețul unui astfel de kit începe de la 250 de dolari.

Utilizatorii care vor să încerce serviciul trebuie să comande un produs și să selecteze opțiunea de livrare „in-home” (n.r. în casă).

Când curierul ajunge la destinație, Amazon verifică adresa și timpul de livrare și îi permite curierului accesul în casa clientului. Clientul poate vizualiza imaginile de pe telefon în timp ce camera video înregistrează întreg procesul.

Amazon precizează că responsabilul de curierat nu va primi un cod de acces sau o cheie. Serviciul nu este doar pentru livrări.

Amazon susține că poate folosi serviciul pentru a permite familiei sau prietenilor acces atunci când proprietarul nu este acasă.

De asemenea, poate funcționa pentru persoanele care se ocupă de curățenie, bone sau persoanele care plimbă sau îngrijesc animalele de companie. Amazon Key va fi disponibil, pentru început, în 37 de orașe din Statele Unite.

ad-test-3