nZEB Expo

Între 14-16 iunie 2024, Pavilionul B2 de la Romexpo Bucureşti va găzdui prima ediție a nZEB Expo, un eveniment major dedicat construcţiilor eficiente energetic. Expoziția se desfășoară pentru prima dată în capitală și își propune să devină un punct de referinţă în Europa de Est şi Sud-Est pentru promovarea construcțiilor sustenabile. 

Evenimentul vizează informarea publicului asupra principiilor nZEB (nearly Zero Energy Buildings) şi de casă pasivă. Într-un singur loc, vizitatorii vor avea acces la toate informațiile necesare pentru a construi corect şi sustenabil. Intrarea este gratuită, cu înscriere prealabilă pe site-ul oficial al evenimentului. 

Evenimente și activități

Pe durata celor trei zile, nZEB Expo va fi un centru de activitate intensă, găzduind:

- Conferințe și paneluri de discuție cu peste 50 de speakeri din România și din străinătate vor împărtăși cunoștințe și experiențe din domeniul construcțiilor eficiente energetic.

- Workshop-uri tematice și interactive: 27 de workshop-uri în care profesioniști și meșteri vor face demonstrații live, aplicate pe materiale și tehnici de lucru.

- Expoziție în aer liber cu tiny house-uri și construcții pre-fabricate, împreună cu lansări de produse din zona materialelor de construcție.

- Business lounge și networking cu o zonă dedicată pentru inițierea și dezvoltarea relațiilor de afaceri între expozanți și parteneri.

Pentru cei care nu pot participa la ediția din București, nZEB Expo va avea o a doua ediție la Cluj-Napoca, între 1-3 noiembrie 2024. 

About Author