ad-test-0
ad-test-2

Ultima saptamana de Early Bid pentru conferinta Mangementul Performantei in Romania

Acumen Integrat anunta ultima saptamana de inscrieri cu taxa redusa Early Bid la Conferinta Managementul Performantei in Romania 2013. Evenimentul va avea loc in perioada 10-12 octombrie 2013, la Hotel Ramada Sibiu.

Eveniment relevant in domeniul managementului performantei din prisma tematicilor abordate si a experientei vorbitorilor, Conferinta Managementul Performantei va reuni practicieni in managementul performantei din diverse industrii si arii functionale: automotive, banking, retail, sanatate, IT, logistica, productie, marketing, resurse umane, vanzari.

Conferinta reprezinta o oportunitate pentru participanti de a invata intr-un format nou de la practicieni in managementul performantei pe plan national si international, de a impartasi viziuni diferite in domeniu si de a cunoaste exemple de succes, dar si practici care trebuie evitate.

Participantii vor discuta despre managementul performantei cu un expert international in cadrul unui Masterclass si cu 15 manageri romani, cunoscatori de bune practici in managementul performantei, in cadrul a 15 sesiuni de prezentari si 3 paneluri de discutii.
Masterclass-ul, desfasurat in prima parte a zilei de 10 octombrie, va deschide evenimentul si va fi sustinut in limba engleza de catre Dr. Mohamed Moustafa Mahmoud. Dr. 3M, asa cum este cunoscut, va fi prezent pentru a doua oara in Romania, iar la Sibiu va prezenta studii de caz ample, noutati in domeniu oferind sfaturi practice despre implementarea si utilizarea sistemelor de management al performantei, atat la nivelul organizatiilor private, cat si al celor publice.

Sesiunile de prezentari din 10 si 11 octombrie sunt structurate in 3 module: „Managementul performantei la nivel strategic”, „Managementul performantei la nivel operational” si „Managementul performantei la nivel individual”. Printre vorbitorii confirmati se afla reprezentanti ai companiilor eMag, Petrom, Eximtur, Yonder, FM Logistics Romania, Decagon, CSI Web, Siniat, Supremia Group, HP, UBB Cluj si Integerperform.

Evenimentul este completat de trei workshop-uri pe temele Balanced Scorecard, Indicatori de performanta si Criterii de performanta. Acestea se vor desfasura in paralel, in data de 12 octombrie.
Simularea de business „Friday Night at the ER”, adresata oricarui profesionist interesat de intelegerea conceptelor de gandire sistemica in context organizational, va avea loc in a doua parte a zilei 12 octombrie si va incheia evenimentul.

Pentru detalii despre program, vorbitori, taxa de participare, reduceri si modalitati de inscriere, va invitam sa accesati site-ul oficial al evenimentului: www.conferinta.kpis.ro

Evenimentul este conceput pentru a oferi top managerilor, antreprenorilor, managerilor de strategie, de divizie sau departament, liderilor de echipe, responsabililor sau coordonatorilor de proiecte o imagine asupra practicilor de managementul performantei la toate nivelurile organizationale in Romania si la nivel international.
Pentru a participa, va invitam sa completati formularul de inscriere disponibil pe www.conferinta.kpis.ro. Termenul limita pentru a beneficia de reducerile in regim Early Bird este de 20 septembrie!

Contact:

Teodora Chetan
Coordonator Eveniment
Tel.:+40 740 668 582
Email: teodora.chetan@acumen.ro

About Author

ciprian.dron@businessage.ro's picture
Owner Bloom Communication, parte a grupului Unity Group & CEO Unity Group, cu birouri in Iasi, Bucuresti si Londra. Peste 12 ani de experienta in dezvoltarea si managementul brandurilor de companie, de produse si servicii. Industrii pentru care a desfasurat servicii in domeniile brandingului si comunicarii strategice: Afaceri & Consultanta; Auto Moto; Bijuterii & Produse de colectie; Constructii & Imobiliare; Electrocasnice; Energetic; Feroviar; Hoteluri, Baruri & Restaurante; Industria Alimentara; Industria bauturilor alcoolice; Industria Mobilei; Invatamant; IT & Software; Mass-Media; ONG - Asociatii & Fundatii; Pharma; Servicii de consultanta; Textile s.a.m.d. In cei peste 12 ani de activitate Ciprian a implementat (impreuna cu echipa Bloom Communication) proiecte de branding, rebranding si comunicare strategica pentru clienti (extras reprezentativ de clienti): Clienti internationali Bosch Electrocasnice, Siemens Electrocasnice, Halewood International, Lisca, Actavis, Dr.Reddy's, Salamanca Capital, E.ON, Omilos Group, Future lmobiliare Israel, Zeelandia, Fondul de investitii Broadhurst Investments Ltd – Vel Pitar / 7 Spice, Romtec Austria, SamMills, Romina USA, Viking Pruszynski (cel mai mare grup privat din lume specializat in productia de invelitori metalice) … Clienti nationali Cristim, Matache Macelaru', Originals (Nr. 1 in comert online produse sportive), Alevia, Amicii / Kubo Icecream, SSAB, Antibiotice, Pambac, Fiterman Pharma (Propolis C, Sindolor, Ale, Uractiv, ... peste 30 de branduri construite, iar pentru cele mentionate inclusiv campanii nationale TV), Radburg, Facos, Tehnoton (corporate + Magnus + Lumiteh), Racova Group (inclusiv Ilvas cu toate brandurile sale), Coseli, Sofiaman, Nichi, Nelmar, Tehnoprod, Brandul turistic Piatra Neamt, Relians, Hyllan Pharma, Frarom International - DIQIS, ADV Romania, Exonia…
ad-test-3