ad-test-0
ad-test-2

Tehnici de comunicare, negociere și vânzări

Seminarul “ Tehnici de comunicare, negociere și vânzări “ va avea loc pe 24 ianuarie la Constanța și pe 31 ianuarie la București și este inclus în cadrul proiectelor Train Your Brain. Organizatorii promit ca la seminar participanții să afle ”Tot ceea ce nu găsesc în cărți, cursuri și tratate. Negocierea, un proces prezent în viața de zi cu zi a fiecăruia dintre noi, fie că este ea socială, personală sau profesională. 
Cum poți să optimizezi rezultatul negocierilor tale și să dezvolți o relație de lucru cât mai eficientă cu partenerul tău? Cum adaugi mereu cunoștințe și resurse proprii, la tot ceea ce știai și aplicai deja?
Alaturi de acestea, vom discuta și expune subiecte și aplicatii practice referitoare la cele mai utilizate și eficiente tehnici și strategii de vânzări.
În prezent, și datorită situației de criză, departamentele de vânzări din toate companiile, managerii de vânzări și nu numai, din orice domeniu de activitate, sunt într-o presiune permanentă. Pentru a afla răspunsurile la toate aceste întrebări, pentru a oferi soluții și idei, cât și pentru multe alte lucruri pe care nu le găsiți în manuale sau tratate, vă invităm să participați alături de specialiștii noștri la Seminarul ”Tehnici de comunicare, negociere și vânzări”. 
Evenimentul se desfasoara la Hotel IAKI Mamaia, Constanta, in data de 24 ianuarie 2013, intre orele 10.00 – 17.00 și pe 31 ianuarie 2013, în sala Rotterdan, Hotel Double Tree**** by Hilton, București,  între orele 10.00 – 18.00.

Pentru informatii suplimentare și înscriere accesați : www.trainyourbrain.ro / office@trainyourbrain.ro  sau  alexandru.baltat@revistatrend.ro0726 824 784         
Editura All, în calitate de partener al evenimentului, va oferi cate un volum de specialitate tuturor celor prezenți.

 

About Author

ciprian.dron@businessage.ro's picture
Owner Bloom Communication, parte a grupului Unity Group & CEO Unity Group, cu birouri in Iasi, Bucuresti si Londra. Peste 12 ani de experienta in dezvoltarea si managementul brandurilor de companie, de produse si servicii. Industrii pentru care a desfasurat servicii in domeniile brandingului si comunicarii strategice: Afaceri & Consultanta; Auto Moto; Bijuterii & Produse de colectie; Constructii & Imobiliare; Electrocasnice; Energetic; Feroviar; Hoteluri, Baruri & Restaurante; Industria Alimentara; Industria bauturilor alcoolice; Industria Mobilei; Invatamant; IT & Software; Mass-Media; ONG - Asociatii & Fundatii; Pharma; Servicii de consultanta; Textile s.a.m.d. In cei peste 12 ani de activitate Ciprian a implementat (impreuna cu echipa Bloom Communication) proiecte de branding, rebranding si comunicare strategica pentru clienti (extras reprezentativ de clienti): Clienti internationali Bosch Electrocasnice, Siemens Electrocasnice, Halewood International, Lisca, Actavis, Dr.Reddy's, Salamanca Capital, E.ON, Omilos Group, Future lmobiliare Israel, Zeelandia, Fondul de investitii Broadhurst Investments Ltd – Vel Pitar / 7 Spice, Romtec Austria, SamMills, Romina USA, Viking Pruszynski (cel mai mare grup privat din lume specializat in productia de invelitori metalice) … Clienti nationali Cristim, Matache Macelaru', Originals (Nr. 1 in comert online produse sportive), Alevia, Amicii / Kubo Icecream, SSAB, Antibiotice, Pambac, Fiterman Pharma (Propolis C, Sindolor, Ale, Uractiv, ... peste 30 de branduri construite, iar pentru cele mentionate inclusiv campanii nationale TV), Radburg, Facos, Tehnoton (corporate + Magnus + Lumiteh), Racova Group (inclusiv Ilvas cu toate brandurile sale), Coseli, Sofiaman, Nichi, Nelmar, Tehnoprod, Brandul turistic Piatra Neamt, Relians, Hyllan Pharma, Frarom International - DIQIS, ADV Romania, Exonia…
ad-test-3