DecoShow este locul in care orice vizitator interesat de achizitia de mobila, decoratiuni sau accesorii primeste informatii si sfaturi din partea profesionistilor din domeniu.
În perioada 28-30 septembrie, Libero Events vă invită să luaţi parte la cea de-a 3a ediţie a Târgul de mobilă, decoraţiuni şi accesorii - Deco Show ce reuneşte producători şi retaileri din domeniu.
Timp de trei zile, veţi putea afla care sunt noile tendinţe în designul interior de la profesionişti în domeniu şi în plus veţi putea achiziţiona mobilier şi decoraţiuni interioare la preţuri speciale.

În cadrul târgului vor fi expuse spre vânzare produse pe gustul şi nevoia fiecăruia: canapele, colţare, mobilier de grădină, electrocasnice încorporabile în mobilierul de bucătarie, mobilier din ratan, covoare naturale, saltele ortopedice cu aloe vera şi pe bază de arcuri de lemn, gresie, marmură, piatră naturală, ceramice şi soluţii de mobilier la comandă.

Parteneri eveniment: Polus Center, Mujer.ro, 24FUN, Casa Construct, Proiect Casa, Casadex.ro, Sporul Casei, Edil, Proprietaticluj.ro, Targuri.info
Mai multe detalii:
http://decoshow.ro

Libero Events (Libero Events - Libero Advertising)

About Author