ad-test-0
ad-test-2

Signal Connect : Cum să reţii talentele în compania ta

Studiile realizate de compania TRW Automotive(vanzari anuale de peste 17 miliarde dolari si peste 65.000 de angajati la nivel global) arată că într-o companie se regăsesc angajați care nu se implică în muncă în proporție de 62%. Managerul HR al companiei de automotive din Germania, Liliana Baz, a subliniat cât este de important ca nivelul implicării angajaților să fie măsurat constant. Calculul implicării face parte din planul de retenție al talentelor.

În acest context la Timisoara se desfasoara cea de-a doua ediţie a evenimentului Signal Connect, un eveniment dedicat specialistilor de resurse umane.
Tema acestei editii este “Achiziţia şi Retenţia Talentelor în Organizaţie”, un subiect de interes pentru toate companiile care inteleg importanta capitalului de resurse umane.
Participarea specialistilor din industria de HR este gratuita, iar inscrierea se face pe site-ul evenimentului http://signalconnect.ro/

Signal Connect are loc în perioada 16-17 octombrie 2014, în Timişoara şi este organizat în parteneriat cu SIGNAL IDUNA.

Libero Events (Libero Events - Libero Advertising)

About Author

Business Age
Business Age este centrul de resurse pentru sectorul business care oferă cititorilor informaţii din domenii precum marketing, mărci comunitare, PR şi publicitate, juridic, educaţie financiară, economie, antreprenoriat, afaceri online şi achiziţii publice.
ad-test-3