ad-test-0
ad-test-2

Serile AS - Focus: Networking

Serile AS reprezintă o suită de evenimente marca Andy Szekely și sunt organizate în parteneriat cu echipa Business Days. Evenimentele se desfășoară în 4 orașe din țară, în perioada 6-9 noiembrie la Timișoara, Cluj-Napoca, București și Iași. Întregul eveniment se  va concentra în jurului temei de business networking pentru antreprenori, coordonat de Andy Szekely, antreprenor, unul dintre cei mai buni traineri și public speaker din România.

Structura evenimentului va fi aceeași în fiecare oraș. În prima parte a programului, Andy va intervieva un antreprenor, expert în networking, care ne va împărtăși cum procedează el pentru a avea succes în interacțiunea cu alți oameni de afaceri, cum a reușit să obțină rezultate bune în business datorită networking-ului, cum a reușit să devină influent în mediul în care activează și nu în ultimul rând cum a reușit să-și mărească rețeaua de clienți, să dezvolte parteneriate de succes pe termen lung utilizând la maximum abilitățile de business networking.

Laszlo Pacso, antreprenor și unul din invitații lui Andy Szekely, consideră că networkingul este un pilon de bază fără de care șansa succesului în afaceri este redusă considerabil. ”Cred că este o abilitate pe care fiecare antreprenor ar trebui să fie preocupat să și-o dezvolte nu numai la nivel teoretic, ci mai ales practic, participând ori de câte ori are ocazia la evenimente și manifestări care au și o componentă de networking."

Evenimentul oferă oportunitatea participanților de a exersa și învăța o serie de trucuri și instrumente practice de la antreprenorii invitați, care pot fi aplicate în activitatea curentă și care pot crește eficientă în generarea oportunităților de business în urmă unor întâlniri de business networking. "Oamenii te ascultă pentru că le spui ce știu deja, dar te urmează pentru că le arăți ce nu știu
 încă" ne spune Andy Szekely, coordonatorul acestui proiect.

Indiferent în ce industrie activează, profilul participantului la Serile AS este următorul:

  •  antreprenori
  •  manageri executivi
  •  manageri de dezvoltare
  •  manageri de vânzări
  •  freelanceri
  •  și alte categori interesate de dezvoltarea abilităților de networking.

Printre invitații acestui eveniment se numără: Dan Pitic (Cluj-Napoca), Laszlo Pacso (Timișoara), Marius Ștefan (Iași) și Răzvan Tudor (București).
Pentru mai multe informații despre posibilitățile de înscriere, program și speakeri, vă invităm să consultați pagina evenimentului.

About Author

Ciprian Dron's picture
Owner Bloom Communication, parte a grupului Unity Group & CEO Unity Group, cu birouri in Iasi, Bucuresti si Londra. Peste 12 ani de experienta in dezvoltarea si managementul brandurilor de companie, de produse si servicii. Industrii pentru care a desfasurat servicii in domeniile brandingului si comunicarii strategice: Afaceri & Consultanta; Auto Moto; Bijuterii & Produse de colectie; Constructii & Imobiliare; Electrocasnice; Energetic; Feroviar; Hoteluri, Baruri & Restaurante; Industria Alimentara; Industria bauturilor alcoolice; Industria Mobilei; Invatamant; IT & Software; Mass-Media; ONG - Asociatii & Fundatii; Pharma; Servicii de consultanta; Textile s.a.m.d. In cei peste 12 ani de activitate Ciprian a implementat (impreuna cu echipa Bloom Communication) proiecte de branding, rebranding si comunicare strategica pentru clienti (extras reprezentativ de clienti): Clienti internationali Bosch Electrocasnice, Siemens Electrocasnice, Halewood International, Lisca, Actavis, Dr.Reddy's, Salamanca Capital, E.ON, Omilos Group, Future lmobiliare Israel, Zeelandia, Fondul de investitii Broadhurst Investments Ltd – Vel Pitar / 7 Spice, Romtec Austria, SamMills, Romina USA, Viking Pruszynski (cel mai mare grup privat din lume specializat in productia de invelitori metalice) … Clienti nationali Cristim, Matache Macelaru', Originals (Nr. 1 in comert online produse sportive), Alevia, Amicii / Kubo Icecream, SSAB, Antibiotice, Pambac, Fiterman Pharma (Propolis C, Sindolor, Ale, Uractiv, ... peste 30 de branduri construite, iar pentru cele mentionate inclusiv campanii nationale TV), Radburg, Facos, Tehnoton (corporate + Magnus + Lumiteh), Racova Group (inclusiv Ilvas cu toate brandurile sale), Coseli, Sofiaman, Nichi, Nelmar, Tehnoprod, Brandul turistic Piatra Neamt, Relians, Hyllan Pharma, Frarom International - DIQIS, ADV Romania, Exonia…
ad-test-3