Un număr de 24 de angajati s-au înscris deja pentru prima grupă a acestui curs autorizat CNFPA, care prevede participarea la 360 de ore de activitate, dintre care 120 de ore de pregătire teoretică și 240 de ore de pregătire practică.

Absolventii vor sustine un examen în urma căruia vor obtine un certificat eliberat de Consiliul National pentru Formarea Profesională a Adultilor, recunoscut atât pe tot teritoriul României de către Ministerul Educatiei, Cercetării, Tineretului și Sportului, de Ministerul Muncii, Protectiei Sociale și Familiei cât si prin apostilare, în tările semnatare ale Convenției de la Haga sau supralegalizare, în tările nesemnatare ale Conventiei de la Haga.
Pentru motivarea implicării angajaților în programe de formare profesională continuă, participanții la cursurile de calificare/recalificare din cadrul proiectului „Califică-te pentru viitor!” vor beneficia de anumite și subvenții stimulante.

Programele demarate în cadrul acestui proiect se adresează persoanelor angajate din Regiunea de Nord-Est, necalificate sau cu un nivel scăzut de calificare, dar cu studii gimnaziale finalizate.

Pentru mai multe detalii legate de proiectul „Califică-te pentru viitor!” vă rugăm să vizitati www.curscalificare.com sau să ne contactati la contact@curscalificare.com sau la telefon: 0232–271.124.
Persoană de contact: Oana Filip – Responsabil comunicare și relatii publice.

Vă multumim!

About Author