ABC ANTREPRENORI – Sursa de inspirație pentru antreprenori vă invită pe 21 Februarie 2013, începând cu ora 18.30 în sala de conferințe Lyon a hotelului Novotel să continuăm evenimentele de networking antreprenorial, care vor aduce un plus business-ului vostru. Aici veți găsi oameni deschiși, experiențe unice și opinii diferite!

În cadrul evenimentului cu tema “MESAJUL TĂU – UNDE AJUNGE?” vă propunem să dezbatem împreună importanța comunicării într-un business – ce comunicăm, cum comunicăm, ce canale folosim. După ce în luna ianuarie am aflat cine ne sunt clienții acum vom afla cum să comunicăm cu ei și nu numai.

Îi vom alături de noi, ca invitați pe Andreea Teodorescu - Managing Partner al Strategis – companie de cercetare de piaţă, training şi consultanţă în strategie de marketing şi comunicare și pe Alex Ciochia - co-fondator și manager al Lynx Radio & TV - prima media audio-vizuală comercială exclusiv online din Internetul românesc.

Cei doi ne vor prezenta aspecte teoretice și practice, studii de caz ce ne vor ajuta să dobândim deprinderi folositoare în cadrul procesului de comunicare.

Pentru că mizăm pe procesul de networking, vă propunem o pauză cu o durată de o oră pentru a îi cunoaște pe ceilalți participanți și a găsi printre aceștia potențiali parteneri și colaboratori.

Partenerii noștri ne vor fi, de asemenea, alături și vă vor invita să beneficiați de avantajele oferite, dar și de premiile din cadrul cncursului tombolă.

Taxă de participare: 70 lei (valabilă în săptămâna 04-10 Februarie)! După această perioadă tariful va fi de 89 lei.

Înscrieri AICI!

Pe site-ul www.abcantrepenori.ro, dar si pagina de Facebook - AbcAntreprenoriEvenimenteNetworking puteți fi la curent la toate noutățile legate de eveniment!

Contact AICI

Petrescu Roxana – 0731.041.797

Niculescu Valentin – 0723.630.997

About Author