Scopul acestei întâlniri este de a informa cu privire la beneficiile formării profesionale continue și implicit de a face cunoscute serviciile oferite în cadrul proiectului. Astfel, angajatii ieşeni reprezentanti ai unor firme din domeniile de activitate legate de comert, servire în unităti de alimentatie publică si servicii de postă/curierat din regiunea Nord-Est vor afla mai multe detalii legate de modul în care proprii angajati pot beneficia în mod gratuit de unul din serviciile următoare:

1. Informare, consiliere și orientare în carieră;

2. Acces la unul din programele de formare profesională de calificare/recalificare pentru:
o calificarea “Lucrător în comert” Cod NC 5220.1.1, nivel I de calificare;
o calificarea “Ospătar (chelner) vânzător în unităti de alimentatie” Cod NC 5123.2.1, nivel II de calificare;
o calificarea “Operator economic diriginte oficiu postal” Cod NC 4142.3.2, nivel III de calificare;

3. Certificarea competentelor dobândite anterior, pentru calificarea “Lucrător în comert”.

Prin realizarea acestui eveniment ne propunem să identificăm nevoile reale ale angajatorilor si angajatilor cu privire la dezvoltarea profesională, să informăm participantii cu privire la avantajele oferite prin cadrul proiectului “Califică-te pentru viitor!”, să sugerăm și alte proiecte similare de care participantii pot beneficia, precum si să descoperim care sunt schimbările necesare în domeniile de activitate vizate.

Mai multe detalii despre proiect puteti afla accesând adresa contact@curscalificare.com sau la numărul de telefon 0232–271.124. Persoană de contact: Oana Filip – Responsabil comunicare si relatii publice.

Vă multumim!

About Author