ad-test-0
ad-test-2

MarkDay București: Conform Cisco, 69% din traficul pe internet în 2017 va fi făcut de către conţinutul video

Cât la sută dintre cei care fac ecommerce în România sunt pregătiţi pentru a face faţă acestei tendinţe? MarkDay este o conferință conexă TeCOMM București și vine în ajutorul celor care vor să îşi creeze un plan de promovare şi vânzare eficient.
În ziua a 2a de conferință, 6 specialiști în marketing vor răspunde întrebărilor despre problemele cu care se confruntă afacerea ta.

“Promovare video pentru eCommerce” este tema workshopului susţinut de Călin Biriş - Digital Director & Senior Partner Loopaa (agenție de marketing digital), președinte al Internațional Advertising Association Young Professionals Cluj (IAA YP Cluj), trainer și fondator al workshopurilor de marketing Online – Negru pe alb.

În cadrul workshopului, va fi analizată eficienţa practică a campaniilor de promovare video pentru eCommerce și vor fi discuţii despre avantajele şi dezavantajele comunicării video.
Iulian Pădurariu este unul dintre cei mai cunoscuţi consultanţi în strategii de business din România cu o experienţă în marketing de peste 15 ani.

În cadrul MarkDay, Iulian Pădurariu - managing partner Marks, va vorbi despre strategii sociale care dau rezultate într-o lume care a format o reţea imensă unde toată lumea are acces la orice.

Iulian și-a început cariera de antreprenor în 2005 cu deschiderea biroului de consultanţă Jack Trout în Bucureşti, iar din 2008 el activează în Viena, dar păstrează o legătură strânsă cu România, atât prin proiecte de consultanţă, cât şi prin workshopuri în cadrul unor proiecte educaţionale.

Maik Metzen - Managing Partner AKM3 - una dintre cele mai mari companii SEO din Europa, cu sediul în Berlin şi care are peste 100 de angajaţi în peste 25 de ţări va fi speaker în cadrul MarkDay București. Totodată, Maik este şi co-fondator al magazinul online de trabucuri Noblego - afacere care a ajuns ca în ultimii 3 ani să devină unul dintre cele mai mari magazine online în zona vânzărilor de trabucuri din Germania.

Workshopul susținut de Maik va oferi informaţii practice despre cum să pui bazele unui magazin online de succes şi va vorbi şi despre specificul eCommerce-ului german.

În cadrul MarkDay București vor vorbi alți 3 specialiști în marketing digital: Mugur Pătraşcu – owner iLEO, va vorbi despre noi modalităţi de comunicare a brandurilor în era digitală, în timp ce Silvian Cenţiu - CEO Transiris, va discuta despre marketingul integrat în eCommerce şi Victor Kapra, consultant independent, va discuta despre cum îl determinăm pe consumatorul existent sau potenţial să ne promoveze eficient produsele şi serviciile.

MarkDay este o conferinţă de digital marketing în care vor fi abordate teme legate de noile metode de marketing şi de tool-urile moderne de comunicare.

Evenimentul va avea loc în cea de-a doua zi a conferintei TeCOMM Bucureşti, 8 mai.

TeCOMM va avea loc în capitală în perioada 7-8 mai la Hotel Crowne Plaza. Vor fi două zile intense în care specialişti în comerţ online vor veni cu soluţii pentru afacerea ta de pe internet.

Evenimentul face parte din portofoliul Libero Events.

Libero Events este o agenţie de evenimente în domenii precum: turism, home&deco, comerţ online, medical şi antreprenoriat. De asemenea, organizăm târguri şi expoziţii: Touristica. Portofoliu nostru conţine şi conferinţele: The Woman, HR Summit, Tecomm, MarkDay, Software Arcitecture Day, dar şi workshopuri şi seminarii.

Libero Events (Libero Events - Libero Advertising)

About Author

Business Age
Business Age este centrul de resurse pentru sectorul business care oferă cititorilor informaţii din domenii precum marketing, mărci comunitare, PR şi publicitate, juridic, educaţie financiară, economie, antreprenoriat, afaceri online şi achiziţii publice.
ad-test-3