ad-test-0
ad-test-2

Managing a consulting business – 15-17 mai 2017

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare, prin programul Advice for Small Businesses, va invita sa participati la un nou curs special creat pentru consultanti, din seria Grow Your Consulting Business:

Managing a consulting business (15-17 mai 2017, Bucuresti, Hotel InterContinental) – termen limita pentru inscriere 24 aprilie 2017.

Cursul va fi tinut in limba engleza de Dr. Lassaad Mezghani si Philip Ammerman, traineri internationali selectati de EBRD, datorita experientei avansate in domeniu. Locurile sunt limitate la o grupa de maxim 20 de participanti.

Costul cursului este de 300 de euro, pret care include materialele de studiu, coffee break, pranzul si locul de parcare.

Pentru inscriere trebuie sa transmiteti formularul impreuna cu CV-ul dvs. si profilul companiei de consultanta/consultantului independent la knowhowromania@ebrd.com.

Pentru mai multe informatii, consultati www.basromania.ro sau contactati echipa EBRD Advice for Small Businesses la 021 202 71 42 si urmariti pagina de Facebook a evenimentului.

About Author

Business Age
Business Age este centrul de resurse pentru sectorul business care oferă cititorilor informaţii din domenii precum marketing, mărci comunitare, PR şi publicitate, juridic, educaţie financiară, economie, antreprenoriat, afaceri online şi achiziţii publice.
ad-test-3