Raoul va sustine un “hands on workshop” in cadrul caruia va aborda teme precum Lambda Expressions, Streams operations and patterns, Stream Optimization, Grouping and partitioning, Collection Operations, Arithmetic collectors, Advanced Queries.
Raoul-Gabriel Urma este inginer software, speaker, trainer si doctorand in informatica la Universitatea Cambridge din Marea Britanie. Datorita experientei si pasiunii pentru acest domeniu, Raoul a avut oportunitatea de a colabora cu mari companii, precum Google, eBay, Oracle si Goldman Sachs. El este autorul cartii "Java 8 in Action: Lambdas, Streams, and functional-style programming", volum care s-a vandut in peste 10.000 de exemplare.
Mai multe detalii despre inscriere si agenda evenimentului care va avea loc pe 30 septembrie la Hotel Golden Tulip Ana Dome****, gasiti pe site-ul www.javaday.ro. Primii 10 inscrisi beneficiaza de un discount de 30 % din pretul intreg al biletului.
Java Day este un eveniment unic, un masterclass dedicat industriei IT, expertilor Java dar si celor care ocupa in companii posturi de team leaders, technical project managers, software architects, developers.
Pe langa editia din aceasta toamna de la Cluj-Napoca, evenimentul va avea loc si in Timisoara, Bucuresti si Iasi, aducand in atentia expertilor Java traineri recunoscuti la nivel international care vor impartasi cu acestia noutatile din domeniu.
Libero Events este agentia de evenimente si PR, B2B si B2C, sub semnatura careia au loc conferinte si workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture, Software Architecture Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Signal Connect, dar si targuri: Touristica.
Evenimentele marca Libero Events au la baza profesionalismul si increderea in clienti ce devin parteneri si in parteneri ce devin prieteni in domenii precum: business feminin, resurse umane, e-commerce, marketing, arhitectura, software, sales si antreprenoriat.

About Author