ad-test-0
ad-test-2

Intalneste gigantii fintech-ului si ai descentralizarii

Bucurestiul gazduieste pentru prima data conferinta internationala d10e, aflata in acest an la a sasea editie. Evenimentul care are in prim plan subiecte legate de descentralizare va avea loc in perioada 21-22 februarie 2017, la Hotel Sheraton, Bucuresti. In anii trecuti, conferinta s-a tinut in orase precum San Francisco, Singapore sau Amsterdam.

Evenimentul reuneste 40 de speakeri internaționali de top si aproximativ 300 dintre cei mai pasionați leaderi sunt așteptați să participe. Conferinta este recunoscuta internațional de profesioniști din toate domeniile, pasionați de tehnologii și idei inovatoare legate de descentralizare.

d10e este unul dintre puținele evenimente din lume unde participanții pot descoperi viitorul domeniului tech și al tehnologiilor legate de descentralizare, abordând un model unic de interacțiune bazat pe: networking, învățare, celebrare & implicare.

“Singura cale prin care poți rămâne conectat este să fii parte dintr-o comunitate alcătuită din cei care fac și desfac.” spun organizatorii evenimentului. “Conferința d10e este oportunitatea perfectă pentru a descoperi o mișcare ce a permis numeroaselor industrii disruptive să explodeze. Cursa pentru descentralizare, ca temă unificatoare, a devenit parte din viața noastră de zi cu zi. De aceea, conceptele abordate în cadrul evenimentului s-au concretizat în business-uri cu greutate în domenii ca fintech, blockchain, sharing economy, future of work, cultură disruptivă.” spune Brock Pierce, Co-Chair d10e.

Mai multe detalii despre eveniment gasiti pe site-ul oficial al conferintei: d10e.biz

About Author

Business Age
Business Age este centrul de resurse pentru sectorul business care oferă cititorilor informaţii din domenii precum marketing, mărci comunitare, PR şi publicitate, juridic, educaţie financiară, economie, antreprenoriat, afaceri online şi achiziţii publice.
ad-test-3