ad-test-0
ad-test-2

Incepe in 10 zile: Conferinta Managementul Performantei in Romania 2012 - o oportunitate completa de pregatire

Acumen Integrat anunta ultima saptamana de inscrieri la Conferinta Managementul Performantei in Romania 2012, organizata in perioada 25 - 27 octombrie, in Sibiu, la Hotelul Ramada.

O noutate in cadrul evenimentului din aceasta toamna o reprezinta organizarea simularii Friday Night at the ER© in 27 octombrie, intre orele 14:00 – 18:00. Aceasta reprezinta o activitatea prin care este simulata administrarea unui spital timp de 24 de ore. Scopul este dezvoltarea gandirii sistemice si se bazeaza pe stilurile de lucru ale participantilor, invatandu-i sa colaboreze si sa ia decizii in cadrul unui sistem complex. Astfel, simularea este relevanta pentru participanti din orice companie si departament.

Orice profesionist interesat de intelegerea conceptelor de gandire sistemica in context organizational este incurajat sa participe la aceasta activitate. Simularea este o experienta unica de intelegere a fluxurilor de resurse si a importantei coordonarii activitatilor de transformare la nivel intern. Friday Night at the ER© reprezinta cel mai bun mijloc de dezvoltare a unor aptitudini precum: gandire sistemica, munca in echipa, leadership, managementul schimbarii si al performantei.

Detalii Conferinta Managementul Performantei in Romania 2012

Participantii vor avea oportunitatea sa discute despre managementul performantei la nivel strategic, operational si individual cu un expert international in cadrul unui Masterclass si cu 15 manageri romani, profesionisti cu experienta in aplicarea instrumentelor si proceselor de managementul performantei la cele trei niveluri, in cadrul a 15 sesiuni de prezentari si 3 paneluri de discutii.

In cadrul Masterclass-ului, Aurel Brudan, Fondator si CEO The KPI Institute va aborda subiectul performantei integrate - alinierea performantei la nivel organizational, operational, individual si personal, o sesiune ce pozitioneaza performanta sistemica in centrul preocuparilor conducerii organizatiilor si a fiecarui individ. Vor fi analizate povesti de succes la nivel global, noutati in domeniu, dar si abordari invechite, inca preponderente in practica. Rezultatele preliminare ale studiului Managementul Performantei in Romania 2012 vor fi puse in discutie, pentru a se identifica optiuni viabile de crestere a nivelului de maturitate organizationala in acest domeniu in Romania.
Vorbitorii din cadrul Conferintei vor oferi participantilor analize utile in raport cu:

· Integrarea strategiei si a managementului performantei intr-un proces bazat pe adaugarea de valoare - Crearea unui cadru integrat de management al performantei, prin care obiectivele propuse sunt atinse
· Managementul performantei prin imbunatatirea proceselor (Lean Six Sigma)
· Crearea de rapoarte de performanta relevante - importanta vizualizarii datelor
· Identificarea principalilor factori de succes in afaceri si masurarea impactului acestora asupra managementului performantei la nivel operational
· Identificarea corecta a indicatorilor folositi in masurarea performantei la nivel departamental
· Evaluarea performantei angajatilor - de la dezvoltarea personala la performanta organizationala
· Motivarea angajatilor/personalului - ingredient esential in managementul performantei la nivel individual
· Monitorizarea si evaluarea performantei la nivel individual si legatura cu sistemul de recompensa si bonusare.
Motive pentru a participa:

· Descoperirea unor exemple inspirationale si noi modele in managementul performantei
· Impartasirea de provocari si idei in managementul performantei cu colegi din diferite industrii
· Posibilitatea de a invata din analizele si studiile de caz care oglindesc experiente reale in practicarea managementului performantei de catre expertii din diferite industrii
· Sansa de a interactiona cu un expert la nivel international
· Networking de calitate
· Invatarea intr-un format nou
· 3 workshopuri interactive care ofera solutii utile in practicarea managementului performantei: Dezvoltarea unui Sistem de Management al Performantei bazat pe Balanced Scorecard - Etape si pasi de urmat (workshop A), Indicatori de Performanta: Masurare, invatare, optimizare(workshop B) si Managementul Performantei la nivel individual – Criteriile de performanta, evaluarea si imbunatatirea performantei angajatilor (workshop C).

Detalii despre programul evenimentului, vorbitori si inscrieri sunt disponibile la adresa: www.conferinta.kpis.ro sau in formularul de inscriere https://adobeformscentral.com/?f=0FYli359XdLVwluVTgWNoA.
Contact
Gabriela Grosu, Manager Proiect, T: 0726 268 669, E: Gabriela.Grosu@acumen.ro . W: www.conferinta.KPIs.ro
Termen limita de inscriere la eveniment: 19 octombrie.

About Author

ciprian.dron@businessage.ro's picture
Owner Bloom Communication, parte a grupului Unity Group & CEO Unity Group, cu birouri in Iasi, Bucuresti si Londra. Peste 12 ani de experienta in dezvoltarea si managementul brandurilor de companie, de produse si servicii. Industrii pentru care a desfasurat servicii in domeniile brandingului si comunicarii strategice: Afaceri & Consultanta; Auto Moto; Bijuterii & Produse de colectie; Constructii & Imobiliare; Electrocasnice; Energetic; Feroviar; Hoteluri, Baruri & Restaurante; Industria Alimentara; Industria bauturilor alcoolice; Industria Mobilei; Invatamant; IT & Software; Mass-Media; ONG - Asociatii & Fundatii; Pharma; Servicii de consultanta; Textile s.a.m.d. In cei peste 12 ani de activitate Ciprian a implementat (impreuna cu echipa Bloom Communication) proiecte de branding, rebranding si comunicare strategica pentru clienti (extras reprezentativ de clienti): Clienti internationali Bosch Electrocasnice, Siemens Electrocasnice, Halewood International, Lisca, Actavis, Dr.Reddy's, Salamanca Capital, E.ON, Omilos Group, Future lmobiliare Israel, Zeelandia, Fondul de investitii Broadhurst Investments Ltd – Vel Pitar / 7 Spice, Romtec Austria, SamMills, Romina USA, Viking Pruszynski (cel mai mare grup privat din lume specializat in productia de invelitori metalice) … Clienti nationali Cristim, Matache Macelaru', Originals (Nr. 1 in comert online produse sportive), Alevia, Amicii / Kubo Icecream, SSAB, Antibiotice, Pambac, Fiterman Pharma (Propolis C, Sindolor, Ale, Uractiv, ... peste 30 de branduri construite, iar pentru cele mentionate inclusiv campanii nationale TV), Radburg, Facos, Tehnoton (corporate + Magnus + Lumiteh), Racova Group (inclusiv Ilvas cu toate brandurile sale), Coseli, Sofiaman, Nichi, Nelmar, Tehnoprod, Brandul turistic Piatra Neamt, Relians, Hyllan Pharma, Frarom International - DIQIS, ADV Romania, Exonia…
ad-test-3