ad-test-0
ad-test-2

Evaluarea, motivarea, fidelizarea si procedurile de lucru ale angajatilor

Seminarul “Evaluarea, motivarea, fidelizarea si procedurile de lucru ale angajatilor“ va aduce o perspectiva noua, practica, si eficienta, asupra relatiilor de lucru intre toate departamentele unei companii care sa conduca, in final, la cel mai bun rezultat concretizat in bunuri si servicii, catre client.

Atat managerii sau patronii companiilor, cat si personalul din departamentele de resurse umane, au nevoie sa identifice si sa inteleaga cat mai corect capacitatile şi abilitatile oricarei persoane pe care o vor angaja. Trebuie sa le faca o evaluare cat mai corecta si reala, pentru ca cei angajati sa poata da un rezultat maxim la locul de munca, dar si pentru a le permite punerea in valoare a potentialului real pentru dezvoltarea, avansarea lor ulterioara in cadrul companiei.

Care sunt motivatiile potrivite si necesare angajatului tau? Care sunt si cele mai bune metode prin care-l poti fideliza?
Pentru a afla raspunsuri la toate aceste intrebari, va invitam sa participati alaturi de specialistii invitati la  :

“Evaluarea, motivarea, fidelizarea si procedurile de lucru ale angajatilor“
Evenimentul se desfasoara la Hotel Capital Plaza, Bvd. Iancu de Hunedoara, nr 54, sector 1, Bucuresti, sala Carol Davila, in data de 30 mai 2013, intre orele 10.00 – 17.00, conform agendei prezentate mai jos.

AGENDA SEMINARULUI :

10.00 - 10.30   Inregistrarea participantilor & welcome coffee

10.30   Melania Jaravete, Manager compensatii si beneficii Unicredit Tiriac Bank "Politici de compensatii si beneficii in contextul actual, aplicate eficient ca si cost"

11.30   Corina Diaconu , Managing Director ABC Human Capital “Strategii de creare a unei culturi organizationale self-motivated” Motivarea non-financiara, automotivarea angajatilor; Rolul si pozitionarea HR-ului in elaborarea si implementarea strategiilor de motivare si automotivare.
         
13.00 – 14.00 Dejun / networking

14.00   Loreda Dragomir-Theodorescu, Country Manager Romania & Bulgaria KIENBAUM “Evaluarea Angajatilor  - Metoda de Fidelizare”.

15.00   Valentin Hanga, Senior trainer “Elemente esentiale de leadership situational”, “Considerentele motivationale, pentru un plus de eficienta in rezultatele echipei”, “Cum selectam si cine sunt membrii echipei "perfecte”?
 

Taxa de participare : 380 lei plus TVA
 
Reduceri acordate  :
10 %  pentru inscriere si plata pana in data de 27 mai 2013
15 %  pentru doua persoane din cadrul aceleiasi companii, inscriere si plata pana in data de 27 mai 2013

Pentru alte informatii despre evenimentele “ TRAIN YOUR BRAIN “ si inscrieri : www.trainyourbrain.ro  /  office@trainyourbrain.ro  /  0726 824 784

About Author

Ciprian Dron's picture
Owner Bloom Communication, parte a grupului Unity Group & CEO Unity Group, cu birouri in Iasi, Bucuresti si Londra. Peste 12 ani de experienta in dezvoltarea si managementul brandurilor de companie, de produse si servicii. Industrii pentru care a desfasurat servicii in domeniile brandingului si comunicarii strategice: Afaceri & Consultanta; Auto Moto; Bijuterii & Produse de colectie; Constructii & Imobiliare; Electrocasnice; Energetic; Feroviar; Hoteluri, Baruri & Restaurante; Industria Alimentara; Industria bauturilor alcoolice; Industria Mobilei; Invatamant; IT & Software; Mass-Media; ONG - Asociatii & Fundatii; Pharma; Servicii de consultanta; Textile s.a.m.d. In cei peste 12 ani de activitate Ciprian a implementat (impreuna cu echipa Bloom Communication) proiecte de branding, rebranding si comunicare strategica pentru clienti (extras reprezentativ de clienti): Clienti internationali Bosch Electrocasnice, Siemens Electrocasnice, Halewood International, Lisca, Actavis, Dr.Reddy's, Salamanca Capital, E.ON, Omilos Group, Future lmobiliare Israel, Zeelandia, Fondul de investitii Broadhurst Investments Ltd – Vel Pitar / 7 Spice, Romtec Austria, SamMills, Romina USA, Viking Pruszynski (cel mai mare grup privat din lume specializat in productia de invelitori metalice) … Clienti nationali Cristim, Matache Macelaru', Originals (Nr. 1 in comert online produse sportive), Alevia, Amicii / Kubo Icecream, SSAB, Antibiotice, Pambac, Fiterman Pharma (Propolis C, Sindolor, Ale, Uractiv, ... peste 30 de branduri construite, iar pentru cele mentionate inclusiv campanii nationale TV), Radburg, Facos, Tehnoton (corporate + Magnus + Lumiteh), Racova Group (inclusiv Ilvas cu toate brandurile sale), Coseli, Sofiaman, Nichi, Nelmar, Tehnoprod, Brandul turistic Piatra Neamt, Relians, Hyllan Pharma, Frarom International - DIQIS, ADV Romania, Exonia…
ad-test-3