ad-test-0
ad-test-2

Despre mediere si arbitraj

Odata cu implementarea noilor coduri in sistemul juridic romanesc, medierea apare pe agenda publica ca fiind o completare a unui gol existent in oferta de servicii juridice existente pana la acest moment. Dimensiunea psiho-juridica a medierii face ca pozitionarea acesteia fata de cerintele pietii sa fie inca ambigua, existand o nevoie permanenta de completare a informatiilor prezente despre aplicabilitatea serviciilor de mediere si a avantajelor ei.
Este medierea o cerinta europeana de modernism a sistemului juridic romanesc ? Sau un serviciu juric modern ce vine in intampinarea necesitatilor existente in tara noastra ?  Are nevoie mediul de afaceri de un mecanism rapid si modern de interventie in conflicte care sa ii protejeze imaginea si interesele ? Sau medirea este o povara pe care trebuie sa o avem in plus, fiind obligati sa ne informam despre avantajele medierii inaintea deschiderii unui proces in instanta.
Alaturi de aceasta tema, vom prezenta si discuta si despre arbitraj. Despre avantajele acestuia fata de solutionarea disputei de catre o instanta de judecata. avand in vedere costurile, procedura si hotararea arbitrala.
Pentru a afla raspunsuri la toate aceste intrebari, cat si pentru multe alte subiecte, va invitam sa participati alaturi de specialistii invitati la  :

“Despre mediere si arbitraj – necesitate, procedura, costuri, eficienta“

Evenimentul se desfasoara la Hotel Capital Plaza, Bvd. Iancu de Hunedoara, nr 54, sector 1, Bucuresti, in data de 16 mai 2013, intre orele 10.00 – 17.00, conform agendei prezentate mai jos.
 
AGENDA SEMINARULUI :
10.00   Inregistrarea participantilor & welcome coffee
10.30  Marina Ioana Alexandru, Mediator autorizat, calificare si atestare nationala si international “Medierea, obligativitatea procedurii de informare. Avantaje, rolul si importanta avocatului in cadrul procedurii de mediere”
12.00   Cristian Mares, Partner ”Mares - Danilescu si asociatii” - "Arbitrajul institutionalizat intern si international” Costurile, procedura si hotararea arbitrala
13.00 – 14.00 Dejun / networking
14.00   Petru Mustateanu, Mediator autorizat, www.mediatorbucurestimustateanu.ro " Medierea ca forma ideala de rezolvare a conflictelor intre profesionisti "                 
15.00   Zeno Daniel Sustak, Mediator autorizat, “Profesia de mediator”
16.00   Raluca Bughea Conteanu, lector Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala, Universitatea Bucuresti. “Medierea conflictelor in interiorul relatiilor de munca”

Taxa de participare : 300 lei plus TVA 
Reduceri acordate :
10 %  pentru inscriere si plata pana in data de 13 mai 2013
15 %  pentru doua persoane din cadrul aceleiasi companii, inscriere si plata pana in data de 13 mai 2013
Pentru inscriere accesati : www.trainyourbrain.ro/office@trainyourbrain.ro / 0726824784

About Author

Ciprian Dron's picture
Owner Bloom Communication, parte a grupului Unity Group & CEO Unity Group, cu birouri in Iasi, Bucuresti si Londra. Peste 12 ani de experienta in dezvoltarea si managementul brandurilor de companie, de produse si servicii. Industrii pentru care a desfasurat servicii in domeniile brandingului si comunicarii strategice: Afaceri & Consultanta; Auto Moto; Bijuterii & Produse de colectie; Constructii & Imobiliare; Electrocasnice; Energetic; Feroviar; Hoteluri, Baruri & Restaurante; Industria Alimentara; Industria bauturilor alcoolice; Industria Mobilei; Invatamant; IT & Software; Mass-Media; ONG - Asociatii & Fundatii; Pharma; Servicii de consultanta; Textile s.a.m.d. In cei peste 12 ani de activitate Ciprian a implementat (impreuna cu echipa Bloom Communication) proiecte de branding, rebranding si comunicare strategica pentru clienti (extras reprezentativ de clienti): Clienti internationali Bosch Electrocasnice, Siemens Electrocasnice, Halewood International, Lisca, Actavis, Dr.Reddy's, Salamanca Capital, E.ON, Omilos Group, Future lmobiliare Israel, Zeelandia, Fondul de investitii Broadhurst Investments Ltd – Vel Pitar / 7 Spice, Romtec Austria, SamMills, Romina USA, Viking Pruszynski (cel mai mare grup privat din lume specializat in productia de invelitori metalice) … Clienti nationali Cristim, Matache Macelaru', Originals (Nr. 1 in comert online produse sportive), Alevia, Amicii / Kubo Icecream, SSAB, Antibiotice, Pambac, Fiterman Pharma (Propolis C, Sindolor, Ale, Uractiv, ... peste 30 de branduri construite, iar pentru cele mentionate inclusiv campanii nationale TV), Radburg, Facos, Tehnoton (corporate + Magnus + Lumiteh), Racova Group (inclusiv Ilvas cu toate brandurile sale), Coseli, Sofiaman, Nichi, Nelmar, Tehnoprod, Brandul turistic Piatra Neamt, Relians, Hyllan Pharma, Frarom International - DIQIS, ADV Romania, Exonia…
ad-test-3