ad-test-0
ad-test-2

Daniel Goleman vine în România

“Inteligenţa singură nu creează lideri” – Daniel Goleman
Ce au in comun Google, TED, Dalai Lama, World Economic Forum, Harvard Business Review, New York Times, Inteligenta Emotionala si Leadershipul? Un singur om: Daniel Goleman.

El va veni in Romania pe data de 25 septembrie la invitația companiei Extreme Training pentru a conferenția despre rolul Inteligenței Emoționale în Leadership. Evenimentul se va desfășura la București, Hotel Intercontinental și va oferi audienței o zi memorabilă în prezența celui care a revoluționat domeniul psihologiei prin contribuția științifică adusă conceptului de Inteligență Emoțională.

Audienta impresionanata va afla ce se ascunde in spatele experientelor pe care Daniel Goleman le-a avut cu brandurile de prim rang ale lumii.
Vrei sa il cunosti si sa-l vezi pe Daniel Goleman? Profita de ocazie si conecteaza-te la experienta sa completa si complexa si da-ti sansa de a o imbogati cu succes pe a ta. Vino sa vezi si sa asculti cum  poti sa conduci folosind inteligenta emotionala, vino sa simti si sa te lasi inspirat de secretele conducerii de exceptie.

Esti la un pas de a-l cunoaste pe cel care a revolutionat inteligenta emotionala. Ai unica oportunitate de a profita de conglomeratul de experiente din spatele vietii sale pe care nu ai ocazia sa le experimentezi poate niciodata.
El l-a cunoscut, a discutat si a pus bazele unei carti impreuna cu Dalai Lama. A fost principalul consultant in cadrul World Econimic Forum schimband opinii cu cei mai influenti lideri ai lumii: Bill Gates, Angela Merkel, Bill Clinton, David Cameron. A inspirat milioane de oameni si a adus valori rasunatoare acolo unde doar cineva de un inalt nivel academic si spiritual poate aduce.

Evenimentele marcante la care a participat, scrierile care au revolutionat domeniul psihologiei, premiile pe care le-a obtinut si nominalizarile importante pe plan mondial il pozitioneaza pe cea mai inalta treapata a ganditorilor de business din lume.

A scris carti publicate in intreaga lume, traduse in peste 40 de limbi si clasate in top 25 a celor mai influente carti de Business Management. Nici pana astazi Harvard Business Review nu a mai avut un articol de mai mare impact ca cel al lui Goleman. Ramane, asadar, un reper emblematic in istoria lumii.

Autor al cărții Inteligența Emoțională și psiholog, Daniel Goleman a transformat felul în care ne educăm copiii, în care relaționăm cu familia și prietenii și în care facem afaceri. Cartea sa, publicata in 1995, Inteligența Emoțională, s-a aflat pe lista de bestsellere a New York Times vreme de un an și jumătate. Inclusă în lista celor mai influente 25 de cărți de Business Management de către revista TIME, cartea a fost tradusă în 40 de limbi, într-un tiraj de peste 5 milioane de exemplare. Harvard Business Review a numit conceptul de Inteligență Emoțională (IE) drept „o idee revoluționară care spulberă paradigmele existente”.
Aflată pe lista de bestsellere a Wall Street Journal, Business Week și New York Times, cartea Inteligența Emoțională în Leadership, scrisă împreună cu Richard Boyatzis și Annie McKee, a adus noi dovezi științifice, demonstrând că inteligența emoțională a unui lider are un impact enorm asupra performanței grupului sau organizației.
Participând la evenimentul Leadership – Puterea Inteligenței Emoționale, susținut de Daniel Goleman vă veți spori eficacitatea ca lideri și veți înțelege cum funcționează inteligența emoțională in relațiile organizaționale si interumane. Va puteți rezerva locul prin completarea formularului de înregistrare aici: http://goleman.traininguri.ro/inscriere/

La finalul zilei in care îl veți asculta pe părintele inteligenței emoționale, veți putea identifica problemele care vă blochează și veți putea determina transformările de care aveți nevoie.
 “Organizaţiile sunt ca automobilele: nu merg singure decât la vale”
Liderii trebuie sa aibă o “inspiraţie” specială pentru a-şi putea îndeplini scopul şi atribuţiile într-un astfel de post. Aflați cum puteți deveni inspirați, cum puteți determina succesul unei organizaţii şi buna desfăşurare a activităţii acesteia rezervându-vă locul la eveniment: http://goleman.traininguri.ro/inscriere/
 
“Liderii inspiraţi vibrează, iar organizaţiile lor intră în rezonanţă cu ei”
Cu alte cuvinte, ceea ce transmite un lider prin muncă, gesturi, vorbe, sfaturi, poate deveni un scop comun pentru întreaga sa echipă. Oare este atât de uşor să transmiţi ceea ce vrei şi ce trebuie celorlalţi atunci când scopul este de a avea succes, realizări, vânzări, influenţă? Este, într-adevăr, o reală calitate cu care unii se nasc, iar pe care alţii o dobândesc.
Daniel Goleman va explica, pe data de 25 septembrie, cum se dobândesc astfel de competențe, cum se educa și care este atitudinea potrivită pentru a fi considerați lideri de succes.
Informațiile complete despre eveniment, tematică, program, pachete disponibile se găsesc pe siteul dedicat: http://daniel-goleman.ro/.    

About Author

ciprian.dron@businessage.ro's picture
Owner Bloom Communication, parte a grupului Unity Group & CEO Unity Group, cu birouri in Iasi, Bucuresti si Londra. Peste 12 ani de experienta in dezvoltarea si managementul brandurilor de companie, de produse si servicii. Industrii pentru care a desfasurat servicii in domeniile brandingului si comunicarii strategice: Afaceri & Consultanta; Auto Moto; Bijuterii & Produse de colectie; Constructii & Imobiliare; Electrocasnice; Energetic; Feroviar; Hoteluri, Baruri & Restaurante; Industria Alimentara; Industria bauturilor alcoolice; Industria Mobilei; Invatamant; IT & Software; Mass-Media; ONG - Asociatii & Fundatii; Pharma; Servicii de consultanta; Textile s.a.m.d. In cei peste 12 ani de activitate Ciprian a implementat (impreuna cu echipa Bloom Communication) proiecte de branding, rebranding si comunicare strategica pentru clienti (extras reprezentativ de clienti): Clienti internationali Bosch Electrocasnice, Siemens Electrocasnice, Halewood International, Lisca, Actavis, Dr.Reddy's, Salamanca Capital, E.ON, Omilos Group, Future lmobiliare Israel, Zeelandia, Fondul de investitii Broadhurst Investments Ltd – Vel Pitar / 7 Spice, Romtec Austria, SamMills, Romina USA, Viking Pruszynski (cel mai mare grup privat din lume specializat in productia de invelitori metalice) … Clienti nationali Cristim, Matache Macelaru', Originals (Nr. 1 in comert online produse sportive), Alevia, Amicii / Kubo Icecream, SSAB, Antibiotice, Pambac, Fiterman Pharma (Propolis C, Sindolor, Ale, Uractiv, ... peste 30 de branduri construite, iar pentru cele mentionate inclusiv campanii nationale TV), Radburg, Facos, Tehnoton (corporate + Magnus + Lumiteh), Racova Group (inclusiv Ilvas cu toate brandurile sale), Coseli, Sofiaman, Nichi, Nelmar, Tehnoprod, Brandul turistic Piatra Neamt, Relians, Hyllan Pharma, Frarom International - DIQIS, ADV Romania, Exonia…
ad-test-3