ad-test-0
ad-test-2

Conferinta de ecommerce TeComm

Daca ai un business in e-commerce, lucrezi in marketing online sau vrei sa te dezvolti in aceste domenii, pe 11-12 octombrie te asteptam la Cluj-Napoca, la conferinta TeCOMM 2012.

Programul este generos, suficient pentru a acoperi interese diferite, de la marketing afiliat, SEO, PPC si e-mail marketing la curierat, logistica si plati.

Te asteapta peste 30 de speakeri cu experienta in business, marketing online si e-commerce. Catalin Cretu (Visa), Andrei Rosca (Spada), Razvan Gavrilas (CognitiveSEO), Calin Biris (Trilulilu), Cristian Ionita (Okazii.ro), Bogdana Butnar (Google Romania), Claudiu Murariu (Padicode) si Liviu Taloi (SiteAudit.ro) vor veni cu idei si recomandari pentru dezvoltarea unui business e-commerce.
Evenimentul include şi o zonă expoziţională, o gală cu premii, ateliere tematice şi studii de caz.
In zona expo, furnizorii de produse şi servicii din domeniu isi vor expune serviciile si produsele atat participanţilor la conferinţă şi workshop-uri cât şi vizitatorilor care doresc să ia contact cu cei mai importanţi furnizori de servicii de e-commerce din România.
Mai multe detalii pe
www.tecomm.ro

 

About Author

Business Age
Business Age este centrul de resurse pentru sectorul business care oferă cititorilor informaţii din domenii precum marketing, mărci comunitare, PR şi publicitate, juridic, educaţie financiară, economie, antreprenoriat, afaceri online şi achiziţii publice.
ad-test-3