În cadrul conferinţei, se vor afla faţă în faţă specialişti în domeniul finanţărilor şi consultanţi în managementul proiectelor cu 150 de reprezentanţi ai organizaţiilor, companiilor şi instituţiilor direct interesate de instrumentele disponibile pentru implementarea şi dezvoltarea proiectelor lor.

Speakerii Conferinţei Finanţare.ro Iaşi sunt: Augustin Purnuş, Constanţa Bodea, Melania Coman, Cristian Păun, Vasile Işan, Gabriel Mursa, Ştefan Bărgăoanu, Bogdan Căpraru, Arhimandrit Vitalie Danciu, Radu Onofrei, Tudor Pitulac. 

La mai puţin de trei săptămâni până la eveniment, organizatorii au pus la dispoziţia persoanelor interesate de finanţări, management de proiect şi investiţii bilete la preţuri promoţionale. Participanţii la ambele sesiuni ale conferinţei – management de proiect şi surse de finanţare – beneficiază de 10% reducere la achiziţionarea a două bilete sau reducere de 16% la achiziţionarea a trei bilete.

Pentru mai multe informaţii cu privire la eveniment, programul acestuia, speakeri şi înscrieri  accesaţi www.iasi2012.finantare.ro.

În acest an, Conferinţa Finanţare.ro va avea loc în trei din cele mai importante oraşe din România: pe 7 iunie la Iaşi4 octombrie la Bucureşti şi 29 noiembrie la Cluj-Napoca.

About Author