Pe data de 28 noiembrie 2013, Extreme Training organizează conferinţa “Flowing to Success” la Bucureşti, Crystal Palace Ballrooms, avându-l ca speaker pe Bruno Medicina - cel care a reuşit, ca urmare a seminariilor susţinute, să determine schimbări radicale în viaţa persoanelor care l-au cunoscut, ascultat şi văzut.

“Atunci când suntem relaxaţi, focalizaţi şi determinaţi, intrăm într-o stare mentală în care succesul este inevitabil.” Bruno Medicina

De la vânzări de vile şi apartamente de lux în Monaco la mersul pe foc, de la cursuri de leadership la boardbreaking, de la întrebări spirituale la salt cu parașuta, de la instructor de fitness la fizică cuantică, de la întâlniri academice la plimbări în jungla Ecuadorului, de la profesor de pian la neuromarketing sunt doar câteva elemente care fac din Bruno Medicina un personaj magnetic, unic, interesat și provocator.

Bruno a dezvoltat o serie de seminarii originale care includ experiențe de mare impact precum firewalking (Ignite your life seminar), boardbreaking (FLY – Find the Leader in You seminar), precum și traininguri deosebite care includ cele mai recente descoperiri în Psihologia Evoluționistă, Fizică Cuantică, Teoria Jocurilor, Neuromarketing și Quantum Psychology.

Sute de companii și zeci de mii de persoane au apelat la serviciile lui Bruno întrucât nevoia de ”ceva diferit” își face simțită prezența tot mai mult.   Manageri de top și-au depăsit propriile limite sub îndrumarea sa, mii de oameni și-au descoperit potențialul în cadrul seminariilor sale. De multe ori inconfortabil, de multe ori amuzant, de multe ori serios, de multe ori spiritual, de multe ori practic, de multe ori diferit este același Bruno Medicina.

Experienţa Flowing to Succes reprezintă un turning point în viaţa celor care aleg sa o trăiască. Mai concret, participanţii vor reuşi:

-    să-şi depăşească temerile şi fricile nefondate
-    să-şi descopere adevăratul potenţial
-    să-şi consolideze încrederea în sine
-    să ia deciziile potrivite pentru ei înşişi
-    să îşi construiască atitudinea şi starea mentală de învingător

Ceea ce face ca acest eveniment să determine schimbările majore la nivel personal constă în valoarea practică a conferinţei, a ceea ce oferă din punct de vedereal experientei, nu doar teoretic. Exerciţiile pe care le implică programul au o notă inedită şi surprinzătoare care, la prima vedere, par imposibil de făcut. Dar aceasta înseamnă până la urmă depăşirea limitelor: să faci posibil ceea ce, la nivel perceptual, mentalul cataloghează ca irealizabil.

Evenimentul merge pe ideea că potenţialul uman este infinit şi, invers proporţional cu acest lucru, este faptul că nu îl conştientizăm şi nu îl exploatăm la adevărata lui valoare. Acest seminar reuşeşte să elibereze şi să aducă la nivel conştient capacităţile umane şi potenţialul pe care le anihilăm constant în mentalul nostru.

Finalul evenimentului constă într-o sesiune de firewalking (mersul pe carbuni încinşi la o temperatură de  530°). Deşi pare un exerciţiu de natură fizică, este de fapt o experienţă emoţională şi spirituală de un înalt nivel, iar satisfacţia şi sentimentele pe care le ai ulterior sunt incomparabile cu orice alte metode şi tehnici motivaţionale.

Flowing to succes este conceput astfel încât oricine poate participa: manageri, oameni de vânzări, oameni interesaţi de propria dezvoltare personală, echipe sportive sau din cadrul corporaţiilor, cei cărora le place provocarea şi vor să cunoască mereu ceva nou. Flowing to Success va avea o audienţă de 150-200 de persoane.

Este mai mult decât o experienţă! Este o experienţă cu rezonanţa pentru întreaga viaţa a tuturor celor care aleg să participe!

Până la finalul lunii octombrie, costul de participare are o valoare de 290 lei/persoană. În cazul în care  se înscriu grupuri de 2 sau mai multe persoane, se ofera un discount de 90 lei/persoană.

Flowing to Succes / 28 noiembrie 2013. Detalii despre eveniment şi înscrieri aici: http://www.traininguri.ro/flowing-to-success/

Extreme Training – Imposibilul devine posibil
Contact: Vera Purdel - 0737 511 511
vera@traininguri.ro
http://www.traininguri.ro/flowing-to-success/

About Author