ad-test-0
ad-test-2

Au început înscrierile pentru Accelerating Entrepreneurs 2017

EY lansează o nouă ediție a programului Accelerating Entrepreneurs, care se adresează viitorilor lideri de piaţă, companii antreprenoriale inovatoare aflate la început de drum, cu mare potențial de creștere.

În cadrul acestui program, antreprenorii vor beneficia de consultanță din partea specialiștilor EY și de oportunitatea unui schimb de experiență cu antreprenori de top, de la nivel global, în cadrul evenimentului „Strategic Growth Forum”, care va avea loc în februarie 2017, la Roma.

Programul se adresează startup-urilor centrate pe tehnologie din Europa, iar înscrierile se fac online, până pe 9 decembrie 2016.

Alexandru Lupea, Strategic Growth Markets Leader și Audit Partner, EY România declară:

„Ne dorim să atragem cât mai multe startup-uri românești pentru a se înscrie în program, crescând astfel șansele firmelor locale de tehnologie de a fi reprezentate la Roma. Oportunitățile de networking și mentorat oferite de eveniment sunt excepționale. Vor fi prezenți peste 600 de participanți, printre care venture capitalists, reprezentanții unora dintre cele mai importante companii din Fortune 500 și unii dintre cei mai inovatori și dinamici antreprenori din lume. Îi așteptăm alături de noi, în delegația românească de la Roma din februarie 2017, pe antreprenorii români cu startup-uri în tehnologie!"

Candidații selectați vor beneficia de:

Ø Participarea la programul dedicat din cadrul EY Strategic Growth Forum™ de la Roma, între 8 și 10 februarie, toate cheltuieile vor fi suportate EY;

Ø Participarea la o sesiune EY Growth Navigator™;

Ø Consultanță permanentă din partea unui expert EY, îndrumare și sfaturi utile pentru planurile viitoare de dezvoltare;

Ø Șansa de a-și crea relații de mentorat și de networking cu oameni relevanți din industrie;

Ø Oportunitatea de a cunoaște antreprenori de top din întreaga lume.

La înscriere, candidații trebuie să îndeplinească următoarele criterii: să fie fondatori și/sau directori ai unor companii private și principalii responsabili pentru performanța recentă a companiei, să aibă o produs, serviciu sau un model de business care să încorporeze o tehnologie inovatoare și să urmărească extinderea internațională ca parte a planului de dezvoltare.

Strategic Growth Forum™ face parte dintr-o serie de evenimente globale organizate de EY care conectează companii, investitori și lideri guvernamentali cu scopul de a împărtăși strategii de creștere în cadrul regiunii mediteraneene și în întreaga lume.

Despre programul EY Accelerating Entrepreneurs

Programul EY Accelerating Entrepreneurs ajută startup-urile cu ritm înalt de creştere din întreaga lume să îşi extindă afacerea prin intermediul îndrumărilor personalizate și al networking-ului. Programul este conceput pentru a susține dezvoltarea afacerilor antreprenorilor din tehnologie pentru a deveni lideri ai pieţei globale de mâine.

Despre EY România

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 230.000 de angajaţi în peste 700 de birouri din 150 de ţări şi venituri de aproximativ 29,6 miliarde de USD în anul fiscal încheiat la 30 iunie 2016. Reţeaua noastră este cea mai integrată la nivel global iar resursele din cadrul acesteia ne ajută să le oferim clienţilor servicii prin care să beneficieze de oportunităţile din întreaga lume. În România, EY este unul dintre liderii de pe piaţa serviciilor profesionale încă de la înfiinţare, în anul 1992. Cei peste 700 de angajaţi din România şi Republica Moldova furnizează servicii integrate de audit, asistenţă fiscală, asistenţă în tranzacţii şi servicii de asistenţă în afaceri către companii multinaţionale şi locale. Avem birouri în Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi şi Chişinău. EY România s-a afiliat în 2014 singurei competiții de nivel mondial dedicată antreprenoriatului, EY Entrepreneur Of The Year. Câștigătorul ediției locale reprezintă România în finala mondială ce are loc în fiecare an în luna iunie la Monte Carlo. În finala mondială se acordă titlul World Entrepreneur Of The Year. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi pagina noastră de internet: www.ey.com.

About Author

Business Age
Business Age este centrul de resurse pentru sectorul business care oferă cititorilor informaţii din domenii precum marketing, mărci comunitare, PR şi publicitate, juridic, educaţie financiară, economie, antreprenoriat, afaceri online şi achiziţii publice.
ad-test-3