ad-test-0
ad-test-2

2 sesiuni de workshop-uri Buticul de PR

In perioada 16 august – 10 septembrie, la IAA House, au loc sesiuni de workshop-uri cu informatii practice din domeniul relatiilor publice, adresate juniorilor si tuturor celor care isi doresc o cariera in PR. Toate cursurile se desfasoara cu sprijinul IAA, ca parte a proiectului “Buticul de PR” din cadrul programului “Comunicarea pentru toti”. Fiecare sesiune de workshop-uri dureaza 5 zile (de luni pana vineri), cate 2-3 ore pe zi, intre orele 19 si 22 si va oferi informatii aplicate, studii de caz si exemple practice.

In caz ca ai colegi juniori cu o experienta in domeniul PR-ului de maxim 2-3 ani si dornici sa invete, se pot inscrie la ultimele doua sesiuni de workshop-uri “Buticul de PR”  pentru perioada 30 august – 3 septembrie si pentru perioada 6 – 10 septembrie.

Programul fiecarui workshop poate fi gasit aici, iar temele abordate in cadrul cursurilor se refera la conceperea si prezentarea unei strategii, a unui buget,calendar ori action plan si vor avea un nivel mediu, adresandu-se atat specialistilor de relatii publice aflati la inceput de cariera, cat si managerilor din alte domenii de activitate sau reprezentantilor de ONG-uri, institutii de stat ori jurnalisti care isi doresc o cariera in relatii publice.

Dupa fiecare sesiune de workshop-uri se vor elibera diplome de participare, care sa ajute cursantii sa demonstreze cunostintele acumulate in domeniul relatiilor publice.

Inscriere si taxa
Pentru realizarea inscrierii la workshop-urile “Buticul de PR”, se descarca de aici formularul de inscriere, se completeaza si se trimite pe adresa de e-mail larisa.toader@russenart.ro, in functie de sesiunea de workshop-uri aleasa.

Informatii suplimentare sau completari pot fi gasite aici.

About Author

Business Age
Business Age este centrul de resurse pentru sectorul business care oferă cititorilor informaţii din domenii precum marketing, mărci comunitare, PR şi publicitate, juridic, educaţie financiară, economie, antreprenoriat, afaceri online şi achiziţii publice.
ad-test-3