Jami Gertz cea mai bogata actrita din lume

Deși a avut o carieră de succes pe cont propriu, cea mai mare parte a averii nete a lui Jami Gertz se datorează căsătoriei sale de lungă durată cu investitorul miliardar și proprietarul de echipă sportivă Tony Ressler. Jami și Tony sunt co-proprietari ai echipei de baschet NBA Atlanta Hawks și dețin o participație minoritară în Milwaukee Brewers.
Tony Ressler, soțul lui Jami, este cofondatorul atât al Apollo Global Management, cât și al Ares Management, două companii cu active sub administrare de sute de miliarde de dolari. Ca actriță, Jami Gertz a cunoscut succesul în anii '80 și '90 cu roluri în filme precum "Crossroads", "Less Than Zero" și "The Lost Boys", iar ulterior în seriale de televiziune precum "Square Pegs", "Seinfeld" și "Still Standing".
Jami s-a căsătorit cu Tony în 1989, iar cuplul are trei copii împreună. Cei doi sunt filantropi extrem de activi și sunt cunoscuți pentru generozitatea lor pentru cauze caritabile, fiind membrii fondatori ai taberei Painted Turtle, o organizație care organizează excursii la camping pentru copii cu boli cronice și fatale.
În ceea ce privește proprietățile lor imobiliare, Jami și Tony dețin case în Malibu și Beverly Hills, cu valori de piață considerabile, care reflectă statutul lor financiar. Vecinii lor includ nume celebre precum Denzel Washington, Sylvester Stallone, Eddie Murphy și Mark Wahlberg.

Alte nume celebre completează în topul celor mai bogați artiști din lume
1. Jami Gertz - 8 miliarde de dolari (Actriță, filantrop, proprietar de echipă sportivă).
2. Steven Spielberg - 8 miliarde de dolari (Regizor).
3. George Lucas - 7 miliarde de dolari (Creator de filme).
4. Oprah Winfrey - 3,5 miliarde de dolari (Magnat media, TV, autoare).
5. Rihanna - 1,7 miliarde de dolari (Cântăreață, femeie de afaceri).

Sursa foto: Shutterstock

About Author