ad-test-0
ad-test-2

Peste 61% din respondenții unui studiu eJobs au declarat că sunt fericiți la actualul loc de muncă

BUCUREȘTI (MEDIAFAX) - Peste 61% din respondenții unui studiu eJobs au declarat că sunt fericiți la actualul loc de muncă, în timp ce 6% sunt nefericiți în toate planurile profesionale, iar 17% au un nivel mediu de mulțumire față de jobul lor actual.

În ansamblu, 26% din respondenți s-au declarat în totalitate fericiți la locul lor de muncă, din toate punctele de vedere, în timp ce 6% din participanții la sondaj au răspuns negativ la toate întrebările. Dintre cei care au spus că se bucură de echilibru între viața personală și cea profesională, 4 din 10 au menționat că își doresc să poată avea un impact mai mare în companie sau în societate prin munca lor. În același timp, o treime dintre cei care au precizat că nu văd impactul muncii lor sunt totuși foarte pasionați de ceea ce lucrează zi de zi.

Mulțumirea la locul de muncă a fost evaluată prin intermediul a cinci factori ai fericirii, considerați importanți în viața profesională de către realizatorii studiului: pasiunea, onestitatea, echilibrul între viața personală și cea profesională, impactul activității în cadrul companiei și evoluția în carieră.

eJobs a derulat, în perioada octombrie-noiembrie 2016, sub umbrela campaniei #HappyLaJob, un sondaj online la care au participat peste 123.000 de români, atât angajați, cât și antreprenori, directori de companii sau bloggeri din toată țara.

Anca Olteanu, anca.olteanu@mediafax.ro

ad-test-3