ad-test-0
ad-test-2

Dacia lansează o ediție limitată a noului Duster, cu 100 de mașini disponibile exclusiv online

Dacia lansează o ediție limitată a noului Duster, cu 100 de mașini disponibile exclusiv online Începând din 5 decembrie, clienții interesați să cumpere noua Dacia Duster pot rezerva exclusiv online cea mai echipată versiune a modelului, cu motorizare diesel de 110 CP și tracțiune integrală.

Edița este limitată la 100 de mașini, se arată într-un comunicat transmis luni de constructorul auto. „Intitulată Duster Edition ONE, această versiune dispune, printre altele, de sistem de aer condiționat automat, card de acces mâini libere, sistem de avertizare a unghiului mort, Multiview camera, aprindere automată a farurilor și jante din aliaj de 17 inch, diamantate.

Cele 100 de exemplare ale acestei ediții limitate sunt disponibile în culoarea Orange Atacama și pot fi achiziționate exclusiv online, doar de persoanele fizice, la un preț de 18.900 de euro”, precizează Dacia.

Cei interesați sunt invitați să facă rezervarea pe site-ul https://one.dacia.ro/ și să achite un avans de 500 de euro. Plata se efectuează cu card bancar prin intermediul unui procesator de plăți.

După confirmarea rezervării, clienții pot alege singuri la ce dealer Dacia doresc să le fie livrată mașina, tot acolo urmând să fie plătită și diferența de preț. „Cu Duster Edition One am decis să marcăm lansarea în România a noului nostru SUV într-o manieră nouă și inovativă, care vine să completeze mijloacele clasice de vânzare.

Este vorba despre comerțul online, care ne permite să fim mai apropiaţi de clienții noştri”, a declarat Hakim Boutéhra, director general Renault Commercial Roumanie.

About Author

Mediafax
Mediafax este prima agenţie de presă independentă din România, care, din 1995, deţine poziţia de lider pe piaţa românească în furnizarea de fluxuri de ştiri şi informaţii în timp real. În 2008, Mediafax a devenit prima agenţie de presă din România care şi-a exportat modelul de business. Pe piaţa din Cehia, Mediafax, o companie media lansată în iunie 2008, funcţionează ca singura agenţie de presă privată care transmite în timp real informaţii din toate domeniile. Serviciile de ştiri şi imagini sunt disponibile prin intermediul site-urilor www.mediafaxbiz.cz, respectiv www.mediafaxfoto.cz. De-a lungul timpului, Mediafax a căpătat statutul de pionier pe piaţa media românească, stabilind standarde de profesionalism în jurnalism şi lansând în premieră produse şi servicii multimedia, care oferă beneficiarilor conexiunea în timp real cu informaţia specializată de care au nevoie, precum şi o viziune de ansamblu asupra evenimentelor zilei.
ad-test-3