ad-test-0
ad-test-2

Reguli de conduita in afaceri

Comunicat de presa

Asa cum v-am obisnuit, si in aceasta luna vom incuraja si inspira antreprenorii romani prin dezbaterea unei teme si a unui aspect foarte important pentru mediul de business, si anume: “Regulile de conduita in afaceri”. Astfel ca, in data de 13 iunie, incepand cu ora 18.30, in sala Lyon, Hotel Novotel, va asteptam cu drag la urmatorul eveniment ABC Antreprenori sa aflam impreuna secretele unei conduite de success pentru tot ceea ce inseamna “business”.
Vom descoperi impreuna cele mai importante reguli de eticheta si protocol in afaceri, aspecte ce tin de finete, dar si detalii care fac diferenta, atat in relatia cu mediul intern, cat si cu mediul extern al companiei. Cei doi speakeri ne vor ajuta sa aflam informatii esentiale despre actiunile dezirabile, precum si sfaturi pentru a evita situatiile mai putin placute in activitatea pe care o desfasuram ca reprezentant al propriei firme. Felul in care comunicam atat verbal, cat si nonverbal, incepand de la felul in care purtam o conversatie (fie ea fata in fata sau telefonica), redactarea unui e-mail, cartea de vizita, amenajarea birourilor si pana la strangerea de mana, sunt aspecte ce spun multe lucruri despre noi ca oameni, si, totodata, mandatari ai companiei si care influenteaza perceptia celor ce interactioneaza cu noi ca fiind sau nu persoane de incredere, cu care este de dorit sa dezvolti o relatie de business.
Despre toate acestea, si nu numai, vom discuta impreuna cu cele doua invitate ale noastre, GEORGETA FILITTI – Doctor in Istorie moderna, cercetator, personalitate premiata de Academia Romana, decorata de Majestatea Sa, Regele Mihai I cu Medalia “Crucea Casei Regale a Romaniei” pentru “activitatea prodigioasa ca istoric al societatii, moravurilor si traditiilor intelectuale romanesti” si Lector al Fundatiei Calea Victoriei si SANDRA GATEJEANU - Director de protocol al Casei Regale a Romaniei si lector in cadrul Facultatii de Drept, Universitatea din Bucuresti.
Doamna Georgeta Filitti sustine in cadrul Fundatiei Calea Victoriei cursuri si evenimente incepind cu anul 2008, ca istoric dedicat in special povestilor Bucurestiului de alta data, dar si familiilor boieresti, institutiilor de seama si cladirilor de patrimoniu, inca existente in capitala si in imprejurimi. Cea de-a doua invitata, Sandra Gatejeanu sustine ca “Pasiunea pentru protocol, eticheta si bune maniere si experienta acumulata ca Director de Protocol m-au determinat sa accept invitatia de a sustine prelegeri pe aceasta tema la Institutul Diplomatic Roman.”
De asemenea, pe parcursul pauzei de networking veti putea discuta cu antreprenori care s-au confruntat cu aceleasi provocari de business ca si dumneavoastra si veti putea primi sfaturi extrem de utile din partea celor doua invitate, a caror experienta in tot ceea ce inseamna protocolul mediului de afaceri este mai mult decat sugestiva.
Astfel ca, va invitam alaturi de noi joi, 13 iunie in Centrul de Conferinte Novotel, sala Lyon, incepand cu 18.30 pentru a petrece trei ore de business de calitate, in cadrul carora veti afla informatii si sugestii utile pentru succesul afacerii dumneavoastra.
Pana pe 06 iunie puteti beneficia de un discount la inscriere! Astfel, pana pe 06 iunie beneficiati de o taxa de participare speciala, de doar 99 lei, in perioada urmatoare, 07 iunie – 13 iunie aceasta devenind 149 lei!

Avem urmatoarea oferta pentru grupuri: 2 persoane beneficiaza de o taxa de 249 lei, iar pentru 3 persoane aceasta este 299 lei! In perioada de reducere oferta pentru grupuri se cumuleaza cu early booking, astfel doua persoane inscrise beneficiaza de o taxa de 164 lei, iar trei persoane se inscriu cu doar 199 lei!
Asigura-ti un loc in primul rand pentru a afla cele mai importante reguli de eticheta si protocol in afaceri!
Persoana de contact: Roxana Petrescu – 0731.041.797 – contact@abcantreprenori.ro

About Author

Ciprian Dron's picture
Owner Bloom Communication, parte a grupului Unity Group & CEO Unity Group, cu birouri in Iasi, Bucuresti si Londra. Peste 12 ani de experienta in dezvoltarea si managementul brandurilor de companie, de produse si servicii. Industrii pentru care a desfasurat servicii in domeniile brandingului si comunicarii strategice: Afaceri & Consultanta; Auto Moto; Bijuterii & Produse de colectie; Constructii & Imobiliare; Electrocasnice; Energetic; Feroviar; Hoteluri, Baruri & Restaurante; Industria Alimentara; Industria bauturilor alcoolice; Industria Mobilei; Invatamant; IT & Software; Mass-Media; ONG - Asociatii & Fundatii; Pharma; Servicii de consultanta; Textile s.a.m.d. In cei peste 12 ani de activitate Ciprian a implementat (impreuna cu echipa Bloom Communication) proiecte de branding, rebranding si comunicare strategica pentru clienti (extras reprezentativ de clienti): Clienti internationali Bosch Electrocasnice, Siemens Electrocasnice, Halewood International, Lisca, Actavis, Dr.Reddy's, Salamanca Capital, E.ON, Omilos Group, Future lmobiliare Israel, Zeelandia, Fondul de investitii Broadhurst Investments Ltd – Vel Pitar / 7 Spice, Romtec Austria, SamMills, Romina USA, Viking Pruszynski (cel mai mare grup privat din lume specializat in productia de invelitori metalice) … Clienti nationali Cristim, Matache Macelaru', Originals (Nr. 1 in comert online produse sportive), Alevia, Amicii / Kubo Icecream, SSAB, Antibiotice, Pambac, Fiterman Pharma (Propolis C, Sindolor, Ale, Uractiv, ... peste 30 de branduri construite, iar pentru cele mentionate inclusiv campanii nationale TV), Radburg, Facos, Tehnoton (corporate + Magnus + Lumiteh), Racova Group (inclusiv Ilvas cu toate brandurile sale), Coseli, Sofiaman, Nichi, Nelmar, Tehnoprod, Brandul turistic Piatra Neamt, Relians, Hyllan Pharma, Frarom International - DIQIS, ADV Romania, Exonia…
ad-test-3