ad-test-0
ad-test-2

Companiile se reunesc la cea mai mare conferinta de resurse umane

HR summit aduce la Cluj-Napoca peste 24 de speakeri din tara, 6 prezentari, 12 workshopuri, 2 debateuri si zona expozitionala, toate gandite pentru peste 200 de participanti din industrie.

Vorbitorii vor veni din companii de resurse umane, servicii de recrutare, companii de coaching si training, furnizori de servicii financiare, dintre care mentionam, Adobe Romania, JT International, World Vision International.

Speakerii vor aborda teme concrete, oferind o perspectiva asupra resurselor umane in cifre. Evidence-based coaching, HR&User experience design, Managementul generatiei Y, Social media in HR sunt doar cateva dintre teme, programul complet putand fi consultat pe siteul evenimentului. Dintre speakeri
acestei editii le mentionam pe Mihaela Forgaciu, Strategic HR Advisor, Mihaela Perianu, Managing Partner AIMS Executive Search& Consulting, Monica Vijeu - HR Director JT International. Participantii vor putea dezbate tendintele pietei de HR pentru 2013 si discuta despre previziuni pentru 2014.

Onlineul are un mare cuvant de spus in relatia dintre angajat si angajator, de accea partenerul HR Summit este platforma online Best Jobs, care pune la dispozitia clientilor resurse de angajare si recrutare.

In completarea conferintei vine si zona expozitionala, unde timp de doua zile furnizorii de servicii din domeniul resurselor umane isi vor expune portofoliile de produse si ofertele pentru a oferi participantilor posibilitatea de a afla despre serviciile de pe piata de HR, facilitand interactiunea firmelor de recrutare, traning&coaching si a resurselor umane cu managerii si specialistii din domeniu.

Zona expo va fi deschisa atat pentru participantii care s-au inscris la sesiunile de debate, prezentari si workshop-uri, dar si vizitatorilor care doresc sa intre in contact cu domeniul HR-ului.

Ca si participanti, sunt asteptati peste 200 de specialisti de HR, headhunters, general manageri, consultanti si companii de resurse umane.

Lista intreaga a speakerilor, temele si programul complet gasiti pe siteul evenimentului http://hrsummit.ro/.

Libero Events (Libero Events - Libero Advertising)

About Author

Business Age
Business Age este centrul de resurse pentru sectorul business care oferă cititorilor informaţii din domenii precum marketing, mărci comunitare, PR şi publicitate, juridic, educaţie financiară, economie, antreprenoriat, afaceri online şi achiziţii publice.
ad-test-3