ad-test-0
ad-test-2

Bebe Show

In 2011, in Romania au fost aproximativ 200 de mii de nou nascuti, conform statisticilor.
Cei care devin parinti au de luat multe decizii si sunt mereu in cautare de sfaturi si produse potrivite fiecarui copil.
BebeShow vine in intampinarea viitoarelor mamici si a “tinerilor” parinti cu sfaturi, produse si servicii special create pentru ei sau micutii lor.
Timp de trei zile in cadrul BebeShow veti gasi cei mai importanti producatori sau retaileri de produse din domeniu si veti putea intra in contact cu specialisti.

Vizitatorii BebeShow vor avea parte in cele trei zile de cumparaturi si divertisment pentru intreaga familie, consultanta de specialitate de la profesionisti in maternitate, pediatrie si produse pentru copii, demonstratii de la cei mai importanti furnizori de pe piata, reduceri si oferte speciale de la toti expozantii si concursuri.

Se vor regasi in cadrul evenimentului: hainute, incaltaminte, carucioare, mobilier, decoratiuni camere copii, articole pentru gravidute, biberoane, jocuri si jucarii, carti, gradinite, after school, cursuri adresate viitoarelor mamici, etc.

Inscrierile ca si expozanti au inceput si se pot face accesand siteul bebeshow.ro.

Libero Events este o agentie de evenimente B2B si B2C avand in portofoliu manifestari in domenii ca: turism, home&deco, comert online, medical si evenimente dedicate antreprenoriatului.
Organizam targuri si expozitii: Touristica, Deco Show, BebeShow, conferinte: The Woman, HR Summit, Tecomm, MarkDay, workshopuri si seminarii.

 
Libero Events (Libero Events - Libero Advertising)

About Author

Business Age
Business Age este centrul de resurse pentru sectorul business care oferă cititorilor informaţii din domenii precum marketing, mărci comunitare, PR şi publicitate, juridic, educaţie financiară, economie, antreprenoriat, afaceri online şi achiziţii publice.
ad-test-3