Salariu de 6 cifre, din calatorii

Calatoresc toata lumea si sunt platiti cu pana la 9000 de dolari per fotografie pentru a o publica pe conturile lor de socializare.

Este vorba despre un cuplu care detine doua bloguri de turism. Jack si Lauren, de 26, respectiv 24 de ani s-au cunoscut in Fiji. Acum locuiesc in Bali, Indonezia, dar calatoresc prin toata lumea si in acelasi timp castiga un salariu fabulos de 6 cifre. Si asta deoarece posteaza fotografii din anumite locatii pe care le viziteaza catre contul lor de Instragram cu mai bine de 3 milioane de urmaritori. De altfel, tinerii au recunoscut ca nu posteaza nicio fotografie daca nu primesc cel putin 3000 de dolari pentru asta. Cel mai mult au castigat 9000 de dolari pentru postarea unei singure fotografii.

Daca sunteti curiosi cum arata blogurile celor doi, intrati pe http://doyoutravelphoto.com – blogul lui Jack si https://gypsealust.com/, blogul lui Lauren. Inspiratie!

About Author

Business Age
Business Age este centrul de resurse pentru sectorul business care oferă cititorilor informaţii din domenii precum marketing, mărci comunitare, PR şi publicitate, juridic, educaţie financiară, economie, antreprenoriat, afaceri online şi achiziţii publice.