Potrivit Business Insider, foștii săi angajați au păreri împărțite, când vine vorba de fostul lor șef. Iată ce au spus 9 dintre foștii angajați Tesla despre cum e să lucrezi cu Elon Musk:

Doi dintre foștii angajați ai Tesla spun că oamenilor le e frică să îl contrazică pe Musk:

„Din cauza presiunii pe care o pune pe întreaga echipă de conducere, indiferent de experiența lor, nimeni nu îndrăznește să fie în dezacord cu el”, au spus aceștia.

Unul dintre foștii manageri cu care Musk comunica deseori prin telefon a spus jurnaliștilor Business Insider că Musk nu i-a reținut niciodată numele, ceea ce însă nu l-a deranjat.

Majoritatea angajaților, însă, au avut remarci referitoare la inteligența sa – „E un om foarte inteligent, tot timpul cu 10 pași înaintea ta. Dacă vrei să ai succes, trebuie să gândești de 10 ori mai îndrăzneț decât el.

Un alt fost angajat a spus că se simte de 10 ori mai inteligent acum, după experiența la Tesla, decât înainte, și că, de fiecare dată când el și Musk erau în dezacord, și-a dat seama că Musk avea dreptate. „Gândește tot timpul out-of-the-box”, a spus Mitchell Stephens, un fost inginer de fabricație care a lucrat la Tesla din 2010 până în 2012. Prima dată când l-a cunoscut pe Elon Musk, acesta i-a întrebat pe Stephens și pe ceilalți colegi ai săi ce văd atunci când se uită la o doză de suc. Din perspectiva lui Musk, dacă multiplici dimensiunea dozei, poți vedea o navă spațială, spune Stephens.

Oricare ar fi părerile oamenilor din jur despre Elon Musk, se pare că acesta rămâne fidel obiectivului său de a ne salva specia, indiferent de cum îi afectează imaginea.

About Author