ad-test-0
ad-test-2

Cluj: Târg de nebrazi, confecționați din cofraje de ouă, dopuri de plută sau CD-uri

Pomi de Crăciun confecționați din materiale reciclabile sau deșeuri, precum cofraje de ouă, dopuri de plută, CD-uri, cărămizi sau sticle de băutură, au fost scoși la vânzare, luni, în cadrul Târgului de nebranzi, la Cluj-Napoca, transmite corespondentul MEDIAFAX. Asociația Urbannect Cluj-Napoca a deschis, luni seară, Târgul de nebrazi, unde sunt puși în vânzare pomii de Crăciun. Banii obținuți vor fi donați pentru Fondul de Reîmpăduriri de la Tășuleasa Social. Președintele Asociației Urbannect, Dan Clinci, a declarat, luni, că, în timp, poate oamenii se vor obișnui să aibă în colțul casei și un nebrad în loc de un brad sacrificat din pădure.

”Târgul de nebrazi pune în vânzare pomi de Crăciun confecționați din materiale reciclabile și deșeuri care deservesc funcțiunea pe care o are un astfel de pom, reușind să salveze un brăduț de la tăiere. Avem nebrazi din cofraje de ouă, dopuri de plută de la vinuri, frunze uscate, resturi de crenguțe, cutii din carton, CD-uri, cărămizi sau sticle goale de băutură, fiind, practic, o invitație la imaginație. În timp, poate ne vom obișnui să avem în colțul casei și un nebrad în loc de un brad sacrificat din pădure. Banii obținuți din vânzarea nebrazilor vor fi donați pentru Fondul de Reîmpăduriri de la Tășuleasa Social iar voluntarii îi vor transforma în bucățele de pădure. Prețurile nebrazilor sunt cuprinse între 100 și 500 de lei, în funcție de mărime”, a spus Clinci.

Potrivit acestuia, persoanele care vizitează Târgul de nebrazi pot dona bani dacă nu doresc să cumpere pomii de Crăciun din materiale reciclabile. Târgul de nebrazi va fi deschis de luni până joi.

About Author

Mediafax
Mediafax este prima agenţie de presă independentă din România, care, din 1995, deţine poziţia de lider pe piaţa românească în furnizarea de fluxuri de ştiri şi informaţii în timp real. În 2008, Mediafax a devenit prima agenţie de presă din România care şi-a exportat modelul de business. Pe piaţa din Cehia, Mediafax, o companie media lansată în iunie 2008, funcţionează ca singura agenţie de presă privată care transmite în timp real informaţii din toate domeniile. Serviciile de ştiri şi imagini sunt disponibile prin intermediul site-urilor www.mediafaxbiz.cz, respectiv www.mediafaxfoto.cz. De-a lungul timpului, Mediafax a căpătat statutul de pionier pe piaţa media românească, stabilind standarde de profesionalism în jurnalism şi lansând în premieră produse şi servicii multimedia, care oferă beneficiarilor conexiunea în timp real cu informaţia specializată de care au nevoie, precum şi o viziune de ansamblu asupra evenimentelor zilei.
ad-test-3