ad-test-0
ad-test-2

Mesaje pentru șoferi, pe un drum periculos: „Acum începe greul”, „Rezistă”, „Există speranță”

Pe drumul național care leagă Deva, județul Hunedoara, de Lugoj, județul Timiș, au fost montate panouri cu mesaje inedite pentru șoferi, pe un sector mai periculos, printre care „Acum începe greul”, „Rezistă” sau „Există speranță”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara transmite, sâmbătă, că pe drumul național 68A, care leagă Deva de Lugoj, au fost montate, experimental, mai multe panouri cu mesaje inedite.

Panourile se găsesc între localitățile Holdea, județul Hunedoara, și Margina, județul Timiș, pe cel mai periculos sector al DN68A, de 15 kilometri. Astfel, șoferii pot observa din trei în trei kilometri panouri cu mesaje precum „Acum începe greul”, „Rezistă”, „Există speranță” și „Încă un pic”.

Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara anunță că doresc să-i ajute pe șoferi să parcurgă mai ușor traseul dificil. „Pe DN68A, între Holdea (jud. Hunedoara) și Margina (jud. Timiș), au fost montate, experimental, din 3 în 3 kilometri, panouri care sperăm să vă ajute în timpul parcurgerii unui traseu greu.

Fiind un sector periculos, vă îndemnăm să evitați depășirile, acestea fiind cel mai des cauza unor accidente grave”, transmite Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara, pe Facebook.

ad-test-3