ad-test-0
ad-test-2

BCR a finanțat 2.500 de antreprenori prin StartUp Nation

În calitate de partener al programului StartUp Nation, Banca Comercială Română anunță că a reușit finanțarea a 2,500 de antreprenori, în perioada 2018-2019.

„Banca Comercială Română a reuşit finanţarea programului în cele mai bune condiţii din piaţă - asigurând un sprijin real pentru antreprenori. Împreună cu Fondul European de Investiţii, prin iniţiativă COSME, BCR a implementat în programul StartUp Nation 2018-2019 un produs inovator şi rapid, prin finanţarea gratuită a garanţiei.

Această finanţare este posibilă prin garanţia oferită de COSME şi Fondul european pentru investiţii strategice (EFSI) înfiinţat în cadrul Planului de investiţii pentru Europa. Scopul EFSI este de a sprijini finanţarea şi implementarea investiţiilor productive în Uniunea Europeană şi de a asigura accesul sporit la finanţare", arată un comunicat oficial al băncii.

Cele 2,500 de credite bugetate în inițiativa COSME au fost acordate în doar 2 luni, componenta de finanțare a programului StartUp Nation 2018 fiind încheiată, pentru moment.

„Misiunea BCR în cadrul programului StartUp Nation 2018-2019 continuă alături de cei 3.700 de clienţi, dintre care 2.500 cu finanţări în derulare, pentru a ne asigura că proiectele vor fi implementate bine, iar acest prim pas spre antreprenoriat este unul de succes", au declarat reprezentanții BCR.

Foto: StartupCafe.ro

About Author

ad-test-3